رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ Sleep on AFK

Delniya

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Delniya.png

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 

- توضیح کامل باگ: سلام من AFK بودم خودکار اسلیپ شدم بعد که از اسلیپ در اومدم، حدود 2 دقیقه بعد به دلیل 30 دقیقه AFK کیک شدم به نظرم این اسلیپ خودکار بعضی وقتا واقعا اسلیپ نمیکنه.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

sa_mp_011.png

ویرایش شده توسط Delniya
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بات اینکارو برای جلوگیری از Kick شدن شما انجام میده

یعنی شما 29 دقیقه AFK بودین و بات شمارو Sleep میکنه تا Kick نشین

حالا شما بعد از اینکه از حالت Sleep خارج میشین هنوز برای بات AFK هستین

بعد از یک دقیقه (جمعا میشه 30 دقیقه) بات شمارو Kick میکنه

پ.ن: بعد از اینکه از حالت Sleep خارج شدین حرکت کنین، یا به نحوی عمل کنین که از حالت AFK خارج شین.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، TheScofield گفته است:

بات اینکارو برای جلوگیری از Kick شدن شما انجام میده

یعنی شما 29 دقیقه AFK بودین و بات شمارو Sleep میکنه تا Kick نشین

حالا شما بعد از اینکه از حالت Sleep خارج میشین هنوز برای بات AFK هستین

بعد از یک دقیقه (جمعا میشه 30 دقیقه) بات شمارو Kick میکنه

پ.ن: بعد از اینکه از حالت Sleep خارج شدین حرکت کنین، یا به نحوی عمل کنین که از حالت AFK خارج شین.

حرکت کرده بودم داشتم از خونه خارج میشدم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Delniya گفته است:

با سلام خدمت شما! بنده هم به این مشکل برخورده بودم گویا ادمین بات, Afk رو از این جهت تشخیص میده که شما چت نکنین و مدت زیادی اسلیپ باشین! به هر حال من از ادمین پرسیدم و این جواب رو دادن! چاکر شما!

• مرسی 1

انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛

خداوند حسین ‹ع› را آفرید:)

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Delniya گفته است:

کاملا درسته من چت میدم حرکت میکنم اما تاثیری نداره کیک میشیم 

• مرسی 1

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۵/۲۵ در 13:05، Delniya گفته است:

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Delniya.png

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 

- توضیح کامل باگ: سلام من AFK بودم خودکار اسلیپ شدم بعد که از اسلیپ در اومدم، حدود 2 دقیقه بعد به دلیل 30 دقیقه AFK کیک شدم به نظرم این اسلیپ خودکار بعضی وقتا واقعا اسلیپ نمیکنه.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

sa_mp_011.png

برا من پیش اومده ،حتی از خونه زدم بیرون و خواستم سوار ماشین بشم  درجا به دلیل 30 دقیقه AFK کیک شدم.

ویرایش شده توسط yamazaki
لینک به دیدگاه

• مؤسس

با سلام.

دلیل اینکه شما Kick می شوید این است که نزدیک خانه هستید. برای اینکه Kick نشوید باید از خانه خود دور شوید (نباید چه داخل خانه و چه بیرون خانه باشید)

اینکه Auto Sleep به درستی که نکرده به دلیل این است که سر 28 دقیقه AFK بودن در صورتی که در خانه باشید شما را Sleep/ می کند (فقط یک بار این کار را سر 28 دقیقه انجام می دهد به جای اینکه به شما اخطار دهد 120 دقیقه دیگر Kick می شوید)

اما خب این سیستم برای بازیکنانی که زیاد در خانه هستند باعث ایجاد دردسر می شود. لذا پس از 28 دقیقه باید کاری کنیم که این مشکل پیش نیاید. این تاپیک مهم شد تا بچه ها ایده های خودشان را در رابطه با این موضوع بدهند.

فعلاً برای راه حل زمانی که خود به خود sleep می شوید و از sleep در میاید از خانه و اطراف بیرون خانه 200 متر دور شوید.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Ali گفته است:

با سلام.

دلیل اینکه شما Kick می شوید این است که نزدیک خانه هستید. برای اینکه Kick نشوید باید از خانه خود دور شوید (نباید چه داخل خانه و چه بیرون خانه باشید)

اینکه Auto Sleep به درستی که نکرده به دلیل این است که سر 28 دقیقه AFK بودن در صورتی که در خانه باشید شما را Sleep/ می کند (فقط یک بار این کار را سر 28 دقیقه انجام می دهد به جای اینکه به شما اخطار دهد 120 دقیقه دیگر Kick می شوید)

اما خب این سیستم برای بازیکنانی که زیاد در خانه هستند باعث ایجاد دردسر می شود. لذا پس از 28 دقیقه باید کاری کنیم که این مشکل پیش نیاید. این تاپیک مهم شد تا بچه ها ایده های خودشان را در رابطه با این موضوع بدهند.

فعلاً برای راه حل زمانی که خود به خود sleep می شوید و از sleep در میاید از خانه و اطراف بیرون خانه 200 متر دور شوید.

با سلام

علی جان قبلا هم گفتیم زمانی که من توی استف بودم کل استف اعلام کردیم که گفتیم sar هم اف میشه زمانی که میخواییم تست فکشن بگیریم Sar اف میشه یا تمرین های کاپ میخوایم برگزار کنیم گفتید برید بقیه hq ها

در کل الان شما کاری کردی که از abuse تایم جلوگیری کنی خب اگه این مورد رو حذف کنی بنظرم بهتر میشه دیگه abuse تایمی صورت نمیگیره با این آپدیت 23 مین 

King Of The North

Be Hold The King, The Kings of king

Diamond Family 

Omid.png

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Ali گفته است:

یا دادن چندتا چت عمومی

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 17:30، djamer گفته است:

با سلام

علی جان قبلا هم گفتیم زمانی که من توی استف بودم کل استف اعلام کردیم که گفتیم sar هم اف میشه زمانی که میخواییم تست فکشن بگیریم Sar اف میشه یا تمرین های کاپ میخوایم برگزار کنیم گفتید برید بقیه hq ها

در کل الان شما کاری کردی که از abuse تایم جلوگیری کنی خب اگه این مورد رو حذف کنی بنظرم بهتر میشه دیگه abuse تایمی صورت نمیگیره با این آپدیت 23 مین 

اره دیگه جاهایی مثل خانه HQ 

AFK میزنه کاریشم نمیشه کرد. 

♡ ♡   کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر??? ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── رفیق    ↻ㅤ  ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

Norvis.png

لینک به دیدگاه

• مؤسس
در در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 17:30، djamer گفته است:

آپدیت 23 مین 

چرا متأسفانه میشه. سیستم Anti-AFK این افراد به این صورت هست که وارد خانه spawn میشن و در خانه یا اطراف خانه چرخ می زنند. زمانی هم که انقدر چرخ بزنند تا hp اونها 0 بشه دوباره داخل خانه spawn میشن و ادامه میدن. اما سیستمی ندارند که تشخیص بده چیکار کنن هر سری از خونه خارج بشه و تمامی موانع ممکن رو پشت سر بذاره.

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

یه فکر اساسی باید به حال این Bug بشه☹️

افتخر بعروبتی .... فانا          

عربی

#الاحواز_عربیه                                                                                 

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

@Ali یه پیشنهاد، بنظر من یه CMD بزارید زمان AFK ببینیم یا تو صفحه کنار ساعت دیده شه مثلا چند دقیقه مونده ۳۰ دقیقه AFK بشه اونوقت شخصیتمونو حرکت میدیم خیلی هم عالیه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness

داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
در در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 23:30، NimaB گفته است:

@Ali یه پیشنهاد، بنظر من یه CMD بزارید زمان AFK ببینیم یا تو صفحه کنار ساعت دیده شه مثلا چند دقیقه مونده ۳۰ دقیقه AFK بشه اونوقت شخصیتمونو حرکت میدیم خیلی هم عالیه.

موافقم

ولی علی دیگه اپدیت نمیده تا زمانی که این قضیه ی اندروید تموم شه ?

𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MaSiH.png

AtlaS.png

.................................................................. 

Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • مؤسس

این باگ در ریستارت امروز فیکس شد.

از این به بعد زمانی که نزدیک محل اسپاون خود باشید بعد از 10 دقیقه باید به یک سوال آنتی-بات پاسخ دهید.

اگر نتوانید پاسخ دهید 10 دقیقه از زمان فعال بودن شما کم خواهد شد.

برای دریافت Payday بدون sleep باید حتماً 40 دقیقه در بازی در آن ساعت فعال بوده باشید (با دستور Stats/ فیلد Hourly Active Time زمان فعالیتتان را در آن ساعت ببینید) در صورتی که کمتر از 40 دقیقه فعال بوده باشید Payday حالت Sleep را دریافت می کنید.

جوایز داده شد. بسته شد.

• دوست دارم که 3

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...