Sepehr ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون در هر راند 2پلیر میارن و با یک ماشین دیگه که خودشدون و هلپر داخلش هست مسابقه میدن (یعنی 2پلیر عادی با اورگانیزر) اما وقتی نوبت به من شد از بین پلیر ها من رو اوردن که با هردوشون مسابقه بدم (یعنی یک پلیر عادی با اورگانیزر و هلپیر ایونت) اگه خود علی موسس سرور هم جای من بود نمیتونست توی جایی به این باریکی 2نفر رو شکست بده که این میشه ناعدالتی در ایونت (فیلم رو چک کنید میفهمید چی میگم) • مدارک (فیلم یا عکس): Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 7 ساعت قبل، xSepehr گفته است: اگه خود علی موسس سرور هم جای من بود نمیتونست توی جایی به این باریکی 2نفر رو شکست بده که این میشه ناعدالتی در ایونت کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در August 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 4 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: شما باریکی ساختمون رو ببین، چیکار میشد کرد؟ پس میگیرم 1 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 6 ساعت قبل، xSepehr گفته است: پس میگیرم با سلام خدمت شاکی محترم @xSepehr شکایت شما به درخواست خودتون رد شد. موفق باشید +بسته شد ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده