KINGNIMA7 ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 سلام @Ali @AlBeRT من ایده ای درباره اضافه کردن اپگرید و ماشین های ایرانی و اسپرت ان ها دارم ما شما می توانید اضافه کنید که بازی کنان سیستم به بندن اگه از حد نصبت بیشتر بستن پلیس ماشین را بخوابونه و جریمه و سیستم را مصادره کنه این 1 2 و اپگرید ماشین که پلیر ها خیلی خوششون میاد و ماشین های ایرانی مخصوصن ELX و پیکان و زانتیا و ..... و تزعینات ماشین که جزاب است و هر پلیر ماشین را به سلیقه خود تزعین کند نوشته بنویسد روی شیشه لتفا به ایده های من رسیدگی کن علی و حمایت پلیر های عزیز ایرانی نیاز دارم با تشکر نیما 17 ساله از ایران............ سپاس از تیم ارساکیا. در هم اکنون، KINGNIMA7 گفته است: سلام @Ali @AlBeRT من ایده ای درباره اضافه کردن اپگرید و ماشین های ایرانی و اسپرت ان ها دارم ما شما می توانید اضافه کنید که بازی کنان سیستم به بندن اگه از حد نصبت بیشتر بستن پلیس ماشین را بخوابونه و جریمه و سیستم را مصادره کنه این 1 2 و اپگرید ماشین که پلیر ها خیلی خوششون میاد و ماشین های ایرانی مخصوصن ELX کان و زانتیا و ..... و تزعینات ماشین که جزاب است و هر پلیر ماشین را به سلیقه خود تزعین کند نوشته بنویسد روی شیشه لتفا به ایده های من رسیدگی کن علی و حمایت پلیر های عزیز ایرانی نیاز دارم با تشکر نیما 17 ساله اسپاس از تیم ارساکیا. این را به اشتراک بگزارید تا این ترح عملی بشود. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 پیشنهاد تکراریست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود دوست عزیز: پیشنهاد تکراریست , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظر بنده راجب 1 الی 2 عدد ماشین ایرانی ( + ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز پیشنهاد شما متاسفانه تکراری میباشد و در آپدیت هایی آینده پیاده سازی خواهد شد. با تشکر از پیشنهاد شما ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده