Danir ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 17 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 8 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:35 • تعداد پاسخ اشتباه:0.5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:35 • تعداد پاسخ اشتباه:1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 6• تعداد پاسخ اشتباه: 3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 6• تعداد پاسخ اشتباه: 3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:16 • تعداد پاسخ اشتباه:3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: -• تعداد پاسخ اشتباه: -• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (انصراف از تست) نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 8 • تعداد پاسخ اشتباه:3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:35 • تعداد پاسخ اشتباه:2 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35 • تعداد پاسخ اشتباه:2.5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد ( وارد اقلیت دیگری شد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35 • تعداد پاسخ اشتباه:2.5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد( بیشتر از 72 ساعت انلاین نشد) نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد(وارد اقلیت دیگری شد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:35 • تعداد پاسخ اشتباه:1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:35 • تعداد پاسخ اشتباه:1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:- • تعداد پاسخ اشتباه:- • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد ( انللاین نشد) 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 35• تعداد پاسخ اشتباه: 0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 15 • تعداد پاسخ اشتباه:3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 15 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4 • تعداد پاسخ اشتباه:3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 7 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 7 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 9 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.