Meshky ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش با ادب با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه تجربه دارم و دوست دارم برگردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من فکر می کنم که تو این فکشن جا دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9بار تو دادی رنگ های شاد به منِ مشکی(◍•ᴗ•◍)❤ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1011340 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،با ادب،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فایت و وار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1011432 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EliTe ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 اصلاحیه : 15 ساعت قبل، EliTe گفته است: عرضه سلام و درود خدمت شما متقاضیانه اقلیت The Russian Mafia اگر احساس کردید که درخواست عضویت شما بی دلیل رد شده با بنده در پیام شخصی در ارتباط باشید اگر در محرومیت های شما استفاده از Cheats - Adam Hamkari dar control system بوده است شما به آخرِ لیست می روید و اولویت با دیگر کسانی که این موارد رو نداشته اند بوده است! عزیزانی که درخواست عضویت انها تایید شد @NeverKill @BigBone @AlCheMy @GangShoT @Darigh @AmoRastin @Advise @Empratur @KOLOFT @iYounes @EzraeeI @NoFuZi @Abbas1345 @MohammadParsa @BRON @BaTTLe @Salowin @Click @Badbin @Zombies @Cervo @EsDeeKid @Domino @ssii @0808 @Artam @TiBoN @SCF @PeToS @Marjan @Opex @WolfKiller @Weak @FaMa @Skill @SaeedWeard @RappeR @MohamadMatin @Luckita @Gard @Andy @Slngle @Gucci @Poury @RoTiS @Expat @RichMani @207 @imAbbas @Survivel @Warden @imArmin @iBehzad @iPanahande @mortt @khodwin @Dakal @pouyaacc @kablayi @Ting @Deci @SeyedErfan @SuTuN @CLyde @iCyclone @vector @MamadTaj @Crack @MuNDeGaR @SAIKO @123arman @ZuRo @Y4S @DaBanG @LaTLord @Shohrat @Nader @NotoriouSThuG @AmirMammad @BikaS @iiliya @BaLLoCH @hasanw @BANDERI @Afsungar @RuddGullit @Hushang @Johnny @AsLeBaLaaCh @javado @Daniiyal @TheSmarTy @Takaya @Houri @DarkByte @Elmira @MaRyO @Ezi @BalaBaZ @EVO @GiMiy @SilentAiM @ToPaK @RaVix @TenTacion @SerY @Wizardi @OldShoT @Dmitri @AmirHoxeiN عزیزانی که درخواست عضویت انها رد شد @ImYassINشما در اقلیت حضور دارید @Ziba نداشتن رنک 2 در اقلیت های ملایم @Movement شما در اقلیت حضور دارید @Amirhosetn شما دارای تنبیه اقلیت هستید @corsair نداشتن رنک 2 در اقلیت های ملایم @Faezeh کپی کردن درخواست عضویت @NiK شما دارای تنبیه اقلیت هستید @TeKrAri شما در اقلیت حضور دارید @cocoamilk شما دارای تنبیه اقلیت هستید @Paarsa شما دارای تنبیه اقلیت هستید @Hajali82 به درستی فرم خود را پر نکردید ======================================= Amirmohamad Habs Yashar Waek Shervin kelansh Killerz Maryo Winston Absent Weard Monster Poizi Ezraeel Decius Shadow Crack Varix Cyrush Behzad Emperori Imarmin Ayhan Luckita Zuro farahzad Badbin Nipsey Domino (fastgod) Mmlione Morgot Tidal Wizardi Dillinger Oldshot Deadlyangel Saiko Mattia Amirhoxion Takaya Dakal Yas Supra Imabbas Apergard Shereyder imamin Thunderknight Aghajavad Frontman Ultimately Fama kija Afsungar Sared Mahdiballoch Laxy Godson Maxter 7khabis Esdeekid Richmani Iabdullah Darigh Virginia Younes.p08 Mamadmoltafet Immdreza Attackontitan Sobhaniley Shelby _006 sLingle Voidknight hajhasan Bandari Shameonyou Varalos Stick Nightdragon Kalehkharab Kabi Rotis Ascent Salowin Motekhases Sery Spider Fris Ah0ura ali_jenab Milad1393 Isurivel Opex rudekids Neverkill Robberman Authority Iarta Seyederfan Bigbone Rayden Foz Bestbalaach Raxar Expat 303 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1012234 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EliTe ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 (ویرایش شده) اصلاحیه : 22 ساعت قبل، EliTe گفته است: عرضه سلام و درود خدمت شما متقاضیانه اقلیت The Russian Mafia اگر احساس کردید که درخواست عضویت شما بی دلیل رد شده با بنده در پیام شخصی در ارتباط باشید اگر در محرومیت های شما استفاده از Cheats - Adam Hamkari dar control system بوده است شما به آخرِ لیست می روید و اولویت با دیگر کسانی که این موارد رو نداشته اند بوده است! عزیزانی که درخواست عضویت انها تایید شد @NeverKill @BigBone @AlCheMy @GangShoT @Darigh @AmoRastin @Advise @Empratur @KOLOFT @iYounes @EzraeeI @NoFuZi @Abbas1345 @MohammadParsa @BRON @BaTTLe @Salowin @Click @Badbin @Zombies @Cervo @EsDeeKid @Domino @ssii @0808 @Artam @TiBoN @SCF @PeToS @Marjan @Opex @WolfKiller @Weak @FaMa @Skill @SaeedWeard @RappeR @MohamadMatin @Luckita @Gard @Andy @Slngle @Gucci @Poury @RoTiS @Expat @RichMani @207 @imAbbas @Survivel @Warden @imArmin @iBehzad @iPanahande @mortt @khodwin @Dakal @pouyaacc @kablayi @Ting @Deci @SeyedErfan @SuTuN @CLyde @iCyclone @vector @MamadTaj @Crack @MuNDeGaR @SAIKO @123arman @ZuRo @Y4S @DaBanG @LaTLord @Shohrat @Nader @NotoriouSThuG @AmirMammad @BikaS @iiliya @BaLLoCH @hasanw @BANDERI @Afsungar @RuddGullit @Hushang @Johnny @AsLeBaLaaCh @javado @Daniiyal @TheSmarTy @Takaya @Houri @DarkByte @Elmira @MaRyO @Ezi @BalaBaZ @EVO @GiMiy @SilentAiM @ToPaK @RaVix @TenTacion @SerY @Wizardi @OldShoT @Dmitri @AmirHoxeiN عزیزانی که درخواست عضویت انها رد شد @ImYassINشما در اقلیت حضور دارید @Ziba نداشتن رنک 2 در اقلیت های ملایم @Movement شما در اقلیت حضور دارید @Amirhosetn شما دارای تنبیه اقلیت هستید @corsair نداشتن رنک 2 در اقلیت های ملایم @Faezeh کپی کردن درخواست عضویت @NiK شما دارای تنبیه اقلیت هستید @TeKrAri شما در اقلیت حضور دارید @cocoamilk شما دارای تنبیه اقلیت هستید @Paarsa شما دارای تنبیه اقلیت هستید @Hajali82 به درستی فرم خود را پر نکردید ======================================= Amirmohamad UnforGiveN Yashar Shervin Waek kelansh Killerz Maryo Winston Absent Weard Poizi Ezraeel Decius Shadow Crack Varix Cyrush Salvation Behzad Emperori Imarmin Ayhan Luckita Zuro farahzad Badbin Nipsey Domino (fastgod) Mmlione Morgot Tidal Wizardi Dillinger Oldshot Deadlyangel Saiko Mattia Amirhoxion Takaya Dakal Yas Supra Imabbas Apergard Shereyder imamin Thunderknight Aghajavad Frontman Ultimately Fama kija Afsungar Sared Mahdiballoch Laxy Godson Maxter 7khabis Esdeekid Richmani iCyclone Iabdullah Darigh Virginia Younes.p08 Mamadmoltafet Immdreza Attackontitan Sobhaniley Shelby _006 sLingle Voidknight hajhasan Bandari Shameonyou Varalos Stick Kalehkharab Kabi Rotis Ascent Salowin Motekhases Sery Spider Fris Ah0ura Milad1393 Isurivel Opex rudekids Mohammadamin.kh Neverkill Robberman Monster Authority Iarta Seyederfan Bigbone Rayden Foz Bestbalaach Raxar Expat 303 ویرایش شده January 13 توسط EliTe لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1012667 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jinwoo ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان,خوش اخلاق,صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برقراری نظم در شهر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1029386 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita7 ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-خوش برخورد-باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): pm5:30 - 11:00pm • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خیلی خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4الی5بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1030011 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Borhan ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر؛خوش اخلاق؛مسلط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00 - 23:00). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و گانری خوبی دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر اینکه فکشن مناسبیه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ الی ۴ بار. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1030334 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vovol ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال_دوست داشتنی_خوش سلیقه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 تا 18:00)از 14:00تا18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتنه لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1031160 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DasTKhaT ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و کار درست مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربیات بیشتر و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اکتیویتی مورد علاقه و لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1031172 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maplem ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوشحال مهربان دلسوز باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8h • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه مندی به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون مهارت دارم و رفیقام هستن و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من به این فکشن مهارت دارم و میدونم که موفق هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1031832 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham621 ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و کارکن و باشعور و بانزاکت و گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدانم که در این فکشن موفق خواهم بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1032373 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wyld ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مازیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور سازگار ساده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تنوع ایجاد کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تواناییش رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 ℝ𝕖𝕘𝕒𝕣𝕕𝕝𝕖𝕤𝕤 𝕠𝕗 𝕒𝕟𝕪 𝕥𝕙𝕠𝕦𝕘𝕙𝕥𝕤 ಠ_ʖಠ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033013 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amotaha ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق هستم ، صبور هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (17:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و به دلایل شخصی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم و فکر میکنم این فکشن مناسبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 4 الی 6 بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033022 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Araghsegi ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور سازگار ساده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تنوع ایجاد کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تواناییش رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 |داش وحید روحت شاد یادت گرامی | [ لاتم لاتای قدیم ] لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033229 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، آروم، سرم تو کار خودمه به کسی کار ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت کافی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اینجا وقت بگذرونیم و یاد بگیریم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آخر هفته ها میشه وار زد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ بار .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033351 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arnold ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟+4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته متوسط و خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033979 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohamadMatin ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون،با جنبه،خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00 -( 18:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار My Account My Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1033999 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRBLooD ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با ادب و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1034043 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBahram ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری به کسی ندارم سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حقوق مناسب و لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پشتکار و تلاش زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1034772 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kom ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00الی18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای این که به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1035469 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeKrAri ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، باهوش ، کاربلد ، خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قصد اومدن به فکشن متوسط داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهترین فکشن ، آشنا شدن با پلیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1035614 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham621 ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و کارکن و باشعور و بانزاکت و گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدانم که در این فکشن موفق خواهم بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1035684 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 - 12:00 / 20:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درآمد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 یا 9 بار لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1036455 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EliTe ارسال شده در جمعه در 10:10 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:10 با عرضه سلام و درود تا اطلاع ثانوی اقلیت TRM عضو نمیپذیرد لطفاً از گذاشتن پست بی مورد خودداری کنید در صورت عضو گیری مجدد در همین تاپیک اعلام میشود موفق باشید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1037997 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EliTe ارسال شده در دوشنبه در 04:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 04:33 با عرضه سلام و درود خدمت شما متقاضیانه اقلیت The Russian Mafia اقلیت نیازمنده1 عضوه گانر و فعال میباشد نکات درخواست عضویت : _ داشتن حداقل سطح +10 _ داشتن رنک 2 اقلیت های ملایم _ پر کردن درست فرم عضویت _ فعال بودن فرصت شما برای قرار دادن درخواست عضویت 24 ساعت میباشد موفق باشید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/21-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/348/#findComment-1045853 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری