ForgeT ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۵/۲۰ در 12:22، Soli گفته است: فکشنی که با Abuse و تقلب اکتیویتی بزنه بدرد لای جرز دیوار میخوره. فکشنو باید جوری مدیریت کنی که ملت برای Invite خوردن لَه لَه بزنن فکشن توی بی قانونی ترین وضع خودش موج میزد نظر شما جای خود اما با تفکر مثبت میتوان حتی اقلیت تاکسی رو به بهترین جا برسونی منم لیدر بودم یادمه درخواست های زیادی هم برای عضویت به مدیک داشتم ویرایش شده August 12, 2021 توسط Forget نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۰ در 12:17، Soli گفته است: هر وقت مثل من Medic رو هر شب خشم شب زدی پایگاه نظامیش کردی به تفاهم میرسیم. فکشنو نابود کردی....... چه افتخاریم میکنه نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۰ در 11:44، MiladME گفته است: تا وقتی سینا ZombieRanger تو کاپ نیست کاپ به اوج خودش نمیرسه تلاش نکنین نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۲ در 08:46، RoseRain گفته است: فکشنو نابود کردی....... چه افتخاریم میکنه ساب لیدرش کی بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۲ در 00:45، Forget گفته است: نظر شما جای خود اما با تفکر مثبت میتوان حتی اقلیت تاکسی رو به بهترین جا برسونی منم لیدر بودم یادمه درخواست های زیادی هم برای عضویت به مدیک داشتم یکی از خوبای مدیکچطوری؟! در 21 ساعت قبل، Mahi گفته است: ساب لیدرش کی بود؟ یه بنده خدایی 1 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 @hajalireza @hajalireza نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 23 ساعت قبل، Mahi گفته است: ساب لیدرش کی بود؟ انتخابش دست خودش بوده که ساب کنه یا نه! منم کار زیادی انجام نمیدادم خودمم گفتم رنکمو بگیره نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در 2 ساعت قبل، Scorpro گفته است: یکی از خوبای مدیکچطوری؟! در در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در 14:29، Mahi گفته است: نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mhz7 ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoaR ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 نقل قول با اینکه دلش بسته به دلهایه دگر بود..... بیچاره دلم،باز گرفتار دلش بود...... RoaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigRik ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xDDDDD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.