Toxicel ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): در 2 ساعت قبل، RuDe گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): اَد من هنوز نیومده بود و فقط باید کنسل میشد ولی ایشون کیک دادن منو در 16 ساعت قبل، RuDe گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): اَد من هنوز نیومده بود و فقط باید کنسل میشد ولی ایشون کیک دادن منو @SFC ویرایش شده August 6, 2021 توسط RuDe 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/20911-kick-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohana/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در August 7, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @RuDe، شکایت شما رد شد. پ.ن: باتوجه به تبلیغات شما کمترین مجازات ممکن برای شما اعمال شده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Be Strong Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/20911-kick-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohana/#findComment-252334 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده