Toxicel ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): در 2 ساعت قبل، RuDe گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): اَد من هنوز نیومده بود و فقط باید کنسل میشد ولی ایشون کیک دادن منو در 16 ساعت قبل، RuDe گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول به دلیل bad ad به من هشدار دادند ولی ایشون کیک داد منو بعد چند ثانیه • مدارک (فیلم یا عکس): اَد من هنوز نیومده بود و فقط باید کنسل میشد ولی ایشون کیک دادن منو @SFC ویرایش شده August 6, 2021 توسط RuDe 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 7, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @RuDe، شکایت شما رد شد. پ.ن: باتوجه به تبلیغات شما کمترین مجازات ممکن برای شما اعمال شده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده