رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

همکاری NG با Mafia !!!

MrCapitan008

ارسال‌های توصیه شده

%28f%29loo%28d%29.png

همکاران: SadBoy.png

%5BK%5Dasra.png

با سلام خدمت بازیکنان سرور آرساکیا

من و همکارانم در حوالی قرارگاه نیرو های امنیت ملی گشت میزدیم که متوجه یک صحنه دلخراش شدیم? چند جنازه پیدا کردیم و سریعا با پلیس و اورژانس و نعش کش زنگ تماس گرفتیم دکتر ها جنازه ها رو معاینه کردن و متوجه شدند که اعضای بدن آنها نیست و برداشته شده است.

gallery36_pd7.jpg

پلیس ها سریعا صحنه جرم را پاک کردند و مشکوک عمل کردند و حس خبرنگاری من رو بیدار کردن. با کمی تحقیق و بررسی متوجه شدیم که قرارگاه نیرو های ویژه امنیت ملی در نزدیکی صحنه جرم قرار دارد اول به تپه ای که در آن نزدیکی بود رفتیم تا عکس تهیه کنیم ولی چیزی معلوم نبود

gallery37_n0wy.jpg

برای همین رفتیم به در ورودی قرارگاه!

gallery38_n6dv.jpg

از دور چیزی معلوم نبود پس جلو رفتم تا پهنای دید بیشتری داشته باشم!

gallery49_4w6s.jpg

چرا باید افراد شخصی که لباس های مشکوک پوشیدند و مسلح هستند در قرارگاه نیرو های امنیت ملی باشند؟

همکار من که جاسوسانی در این قرارگاه داشت جویای هویت این افراد شد و ما به چیز جالبی پی بردیم!!! اینکه این افراد در واقع قاچاقچی اعضای بدن انسان هستند!! و اینکه در این مکان دیده شدند یعنی اینکه با امنیت ملی همدست بودند.

gallery39_f6f2.jpg

بله همونطور که میبینید صحنه جرم خیلی نزدیک به قرارگاه است یا اگه بهتر بگیم به خودشون زحمت ندادن که جنازه ی جوون های مردم رو دور کنند و در همانجا انداخته اند.

واقعا این همه بی رحمی ها برای چی هست؟ الان کی مقصر هست؟ آیا امنیت ملی واقعا فاسد هست؟؟؟؟ و پلیس های فاسد این دنیا رو پر کردند؟

از همکارانم میخوام که اگر چیزی رو جا انداختم یا عکسی رو به اشتراک نگذاشتم به این مجله من اضافه کنند تا همه درباره این پلیس های فاسد مطلع بشن.

ممنون که تا اینجا دنبال کردید برای این مجله زحمت کشیده شده لطفا نظراتتون رو ارائه بدید نظراته شما برای ما مهم است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در ۱۴۰۰/۵/۱۱ در 02:50، MrCapitan008 گفته است:

%28f%29loo%28d%29.png

%5BK%5Dasra.png

من و همکارانم در حوالی قرارگاه نیرو های امنیت ملی گشت میزدیم که متوجه یک صحنه دلخراش شدیم? چند جنازه پیدا کردیم و سریعا با پلیس و اورژانس و نعش کش زنگ تماس گرفتیم دکتر ها جنازه ها رو معاینه کردن و متوجه شدند که اعضای بدن آنها نیست و برداشته شده است.

gallery36_pd7.jpg

پلیس ها سریعا صحنه جرم را پاک کردند و مشکوک عمل کردند و حس خبرنگاری من رو بیدار کردن. با کمی تحقیق و بررسی متوجه شدیم که قرارگاه نیرو های ویژه امنیت ملی در نزدیکی صحنه جرم قرار دارد اول به تپه ای که در آن نزدیکی بود رفتیم تا عکس تهیه کنیم ولی چیزی معلوم نبود

gallery37_n0wy.jpg

gallery38_n6dv.jpg

gallery49_4w6s.jpg

چرا باید افراد شخصی که لباس های مشکوک پوشیدند و مسلح هستند در قرارگاه نیرو های امنیت ملی باشند؟

همکار من که جاسوسانی در این قرارگاه داشت جویای هویت این افراد شد و ما به چیز جالبی پی بردیم!!! اینکه این افراد در واقع قاچاقچی اعضای بدن انسان هستند!! و اینکه در این مکان دیده شدند یعنی اینکه با امنیت ملی همدست بودند.

gallery39_f6f2.jpg

بله همونطور که میبینید صحنه جرم خیلی نزدیک به قرارگاه است یا اگه بهتر بگیم به خودشون زحمت ندادن که جنازه ی جوون های مردم رو دور کنند و در همانجا انداخته اند.

واقعا این همه بی رحمی ها برای چی هست؟ الان کی مقصر هست؟ آیا امنیت ملی واقعا فاسد هست؟؟؟؟ و پلیس های فاسد این دنیا رو پر کردند؟

از همکارانم میخوام که اگر چیزی رو جا انداختم یا عکسی رو به اشتراک نگذاشتم به این مجله من اضافه کنند تا همه درباره این پلیس های فاسد مطلع بشن.

ممنون که تا اینجا دنبال کردید برای این مجله زحمت کشیده شده لطفا نظراتتون رو ارائه بدید نظراته شما برای ما مهم است.

Nice Bro

انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛

خداوند حسین ‹ع› را آفرید:)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در ۱۴۰۰/۵/۱۱ در 02:50، MrCapitan008 گفته است:

%28f%29loo%28d%29.png

%5BK%5Dasra.png

gallery36_pd7.jpg

gallery37_n0wy.jpg

gallery38_n6dv.jpg

gallery49_4w6s.jpg

gallery39_f6f2.jpg

دیگه به گارد ملی هم نمیشه اعتماد کرد ?

_PhanToM_.png

⚫? ??????? ?? ?????? ??????⚫

_PhanToM_.png

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

عالیه

افتخر بعروبتی .... فانا          

عربی

#الاحواز_عربیه                                                                                 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...