MrCapitan008 ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 سلام به شما پلیر های عزیز سرور آرساکیا دوستان امشب من و همکارم به یک کلبه در روستا های نزدیک شهر Las Venturas رفته بودیم. روستاییان اون کلبه رو کلبه ارواح نامیده بودند ما رفتیم که سر و ته ماجرا رو در بیاریم. کلبه رو جستجو کردیم و چیزی پیدا نکردیم و در آخر برای اینکه به مردم آن روستا مدرک بیاوریم که چیزی در آن کلبه نیست از آنجا عکس برداری کردیم. همکار من بالای آن کلبه رفت و من ازش عکس برداری کردم. من خودم اول متوجه نشدم ولی بعد از اینکه آنجا را ترک کردیم متوجه چیزی در عکس شدم لطفا با دقت به عکس نگاه کنید! به در ورودی کلبه دقیق نگاه کنید! 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 22:47، MrCapitan008 گفته است: سلام به شما پلیر های عزیز سرور آرساکیا دوستان امشب من و همکارم به یک کلبه در روستا های نزدیک شهر Las Venturas رفته بودیم. روستاییان اون کلبه رو کلبه ارواح نامیده بودند ما رفتیم که سر و ته ماجرا رو در بیاریم. کلبه رو جستجو کردیم و چیزی پیدا نکردیم و در آخر برای اینکه به مردم آن روستا مدرک بیاوریم که چیزی در آن کلبه نیست از آنجا عکس برداری کردیم. همکار من بالای آن کلبه رفت و من ازش عکس برداری کردم. من خودم اول متوجه نشدم ولی بعد از اینکه آنجا را ترک کردیم متوجه چیزی در عکس شدم لطفا با دقت به عکس نگاه کنید! به در ورودی کلبه دقیق نگاه کنید! یا ابلفضل 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mt1386 ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 این خبر عالی بود برای عکس انداختن با دوستامون اونجا میریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 22:47، MrCapitan008 گفته است: سلام به شما پلیر های عزیز سرور آرساکیا دوستان امشب من و همکارم به یک کلبه در روستا های نزدیک شهر Las Venturas رفته بودیم. روستاییان اون کلبه رو کلبه ارواح نامیده بودند ما رفتیم که سر و ته ماجرا رو در بیاریم. کلبه رو جستجو کردیم و چیزی پیدا نکردیم و در آخر برای اینکه به مردم آن روستا مدرک بیاوریم که چیزی در آن کلبه نیست از آنجا عکس برداری کردیم. همکار من بالای آن کلبه رفت و من ازش عکس برداری کردم. من خودم اول متوجه نشدم ولی بعد از اینکه آنجا را ترک کردیم متوجه چیزی در عکس شدم لطفا با دقت به عکس نگاه کنید! به در ورودی کلبه دقیق نگاه کنید! برگانم 1 نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در August 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2021 3 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 من چقدر گفتم این جنگل ها جن زده اس فقط میخندیدن خشم و غضب خدایان نزدیک است نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 پشمام نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paulo ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۴ در 05:24، Plato گفته است: من چقدر گفتم این جنگل ها جن زده اس فقط میخندیدن خشم و غضب خدایان نزدیک است خدايان؟ @iToXiC @iNepTuN @RiPMoHammaD @RuDe نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WestBloodS ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 عجب برگام ریخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 4 ساعت قبل، iHamiD گفته است: خدايان؟ @iToXiC @iNepTuN @RiPMoHammaD @RuDe صبر کن جناب به آنخمائو بگم نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paulo ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 3 ساعت قبل، Plato گفته است: صبر کن جناب به آنخمائو بگم يكاري نكن بگم اودين بياد قضيه رو تموم كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 47 دقیقه قبل، iHamiD گفته است: يكاري نكن بگم اودين بياد قضيه رو تموم كنه بوگو نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paulo ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، Plato گفته است: بوگو @OddiN @OdIIn ویرایش شده August 29, 2021 توسط iHamiD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 22:47، MrCapitan008 گفته است: سلام به شما پلیر های عزیز سرور آرساکیا دوستان امشب من و همکارم به یک کلبه در روستا های نزدیک شهر Las Venturas رفته بودیم. روستاییان اون کلبه رو کلبه ارواح نامیده بودند ما رفتیم که سر و ته ماجرا رو در بیاریم. کلبه رو جستجو کردیم و چیزی پیدا نکردیم و در آخر برای اینکه به مردم آن روستا مدرک بیاوریم که چیزی در آن کلبه نیست از آنجا عکس برداری کردیم. همکار من بالای آن کلبه رفت و من ازش عکس برداری کردم. من خودم اول متوجه نشدم ولی بعد از اینکه آنجا را ترک کردیم متوجه چیزی در عکس شدم لطفا با دقت به عکس نگاه کنید! به در ورودی کلبه دقیق نگاه کنید! اقا پشم برگ درخت هرچی بود ریخت نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 ?? نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.