Mysterious ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: من از ایشون پرسیدم توی سایت برای عوض کردن امضا باید 20 تا مطلب ارسال کنی آیا با پاسخ به مطالب دیگران هم مطلب اضافه میشه؟ایشون پرسید عوض کردن چی من گفتم تمضا و گفتن که سایت امضا نداره • مدارک (فیلم یا عکس): همونطور که اینجا مشخصه سایت امضا داره و ایشون گفتن نداره 3 انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم: شکایت شما قبول شد. به هلپر مربوطه اخطار داده شد. +بسته شد. 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده