Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 همه ادمینا خوبن ولی اون ادمینی که وقتی ادمین شد دیگه فکر نکرد شده اونر سرور،خودشو نگیره و به کارای سرور و پلیرا رسیدگی کنه یه پله از بقیه بالا تره نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 اقا میشه به 2 نفر رای داد بمولا نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 16 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @OmidGH @ORTEGA @Farab @EBi خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @ALIASGHAR01 @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @LoRaZpaM @lordmeydamb @metti شما هم نظر بدی خوشحال میشم @SFC طبق نظرسنجی محبوب ترین ادمین ها : @OmidGH نفر اول @Farab نفر دوم @ORTEGA @EBi و نفر اخر Arshiya نظرسنجی بسته شد . در 1 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: طبق نظرسنجی محبوب ترین ادمین ها : @OmidGH نفر اول @Farab نفر دوم @ORTEGA @EBi و نفر اخر Arshiya نظرسنجی بسته شد . نظرسنجی بعدی میریم برا هلپرا 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 3 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: طبق نظرسنجی محبوب ترین ادمین ها : @OmidGH نفر اول @Farab نفر دوم @ORTEGA @EBi و نفر اخر Arshiya نظرسنجی بسته شد . نظرسنجی بعدی میریم برا هلپرا من بد بخت نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 4 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: نظرسنجی بعدی عرشیا جان به نظرم همینجا از همه بپرسی که چرا به فلان ادمین رای دادن خیلی بهتره نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 3 ساعت قبل، Hour گفته است: من بد بخت تورو هم میخواستم تگ کنم داش ولی متاسفانه نیک نیم فرومتو عوض کرده بودی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 8 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: طبق نظرسنجی محبوب ترین ادمین ها : @OmidGH نفر اول @Farab نفر دوم @ORTEGA @EBi همه ی ادمینا خوبن, هیچ فرقی هم بینمون نیست از ادمین لول 1 گرفته تا ادمین لول 5 همه ما در کنار هم داریم برای کمک به پلیرها و پیشرفت سرور زحمت میکشیم از جمله ادمین هایی زحمت زیادی میکشن که یادتون رفت تگ کنین @Alireza @SaLiOne @iNViSiBIe @HurtHeart 3 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 3 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: همه ی ادمینا خوبن, هیچ فرقی هم بینمون نیست از ادمین لول 1 گرفته تا ادمین لول 5 همه ما در کنار هم داریم برای کمک به پلیرها و پیشرفت سرور زحمت میکشیم از جمله ادمین هایی زحمت زیادی میکشن که یادتون رفت تگ کنین @Alireza @SaLiOne @iNViSiBIe @HurtHeart مخلص شما @ORTEGA شما خودت کم زحمت نکشیدی برای سرور تا اینجایی که من توی این سرور دارم فعالیت میکنم، همه ی ادمین هارو با معرفت و با مرام و با جنبه دیدم. از نظر من همه ی ادمین ها غیر از خودم رتبه 1 رو دارن. نقل قول You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IBetis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 از نظر من OmidGh خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 01:35، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @OmidGH @ORTEGA @Farab @EBi خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @ALIASGHAR01 @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @LoRaZpaM @lordmeydamb @metti شما هم نظر بدی خوشحال میشم @SFC OMIDGH@ نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2022 اَ این 5 تا ادمین 3 تاشون رفتن نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 (ویرایش شده) سابق? لوتی@MwM @ORTEGA مشتی و با مرام حرفه ای، کاربلد،با تجربه و با معرفت@Alireza @ZakharAsli پسر خوب ویرایش شده March 7, 2022 توسط Days 2 نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در March 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 خوووبه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BamoN ارسال شده در March 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2022 اگه به اینا باشه که کسی نیست جز داداشم: @ORTEGA و داداشش: @EBi ولی بجز اینا: @SFC @SaLiOne @Toofan @MwM ارادت خدمت سلاطین..! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 در 7 ساعت قبل، BourBon گفته است: اگه به اینا باشه که کسی نیست جز داداشم: @ORTEGA و داداشش: @EBi ولی بجز اینا: @SFC @SaLiOne @Toofan @MwM ارادت خدمت سلاطین..! دین دی دین دی دین دی دین!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.