Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 کدوم؟ در 11 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @OmidGH @ORTEGA @Farab @EBi خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @ALIASGHAR01 @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @LoRaZpaM @lordmeydamb @metti شما هم نظر بدی خوشحال میشم @SFC 2 2 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 ایا من خوبم؟ نمدونم نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 2 دقیقه قبل، Farab گفته است: ایا من خوبم؟ نمدونم داش تو عالی هستی فقط یک مایک بدی خوبه، ما کع ندیدیم در 3 دقیقه قبل، Farab گفته است: ایا من خوبم؟ نمدونم اگ خوب نبودی جز لیست نمیومدیدر جریان باش نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 خرابه در اینده ای نزدیک دنبال میکروفون میگردم نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 8 دقیقه قبل، Farab گفته است: خرابه در اینده ای نزدیک دنبال میکروفون میگردم از Womic استفاده کن من خودم خیلی وقته استفاده میکنم عالیه یکی هم فک کنم اموزش گذاشته بود تو فروم اینو تست کن عالیه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 41 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: کدوم؟ خودتون رو بسنجید @OmidGH @ORTEGA @Farab @EBi خوشحال میشم شرکت کنید @BadRooster @AlnXxXamir @1234567890 @ALIASGHAR01 @mamad @Universe @AmeriKKKasMostWanted @am0 @LoRaZpaM @lordmeydamb @metti شما هم نظر بدی خوشحال میشم @SFC ادمین خوب از نظر هلپرا /لیدرا 1_از درخواست های شخصی مدرک نده دسته سرپرست 2_ sv نده 3_بهش بگی پاشو بیا میاد مثلا @ORTEGA @Farab @SaLiOne اینا از نظر من خوبن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 3 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: عشق فقط داش امید @OmidGH آتو نباید دستش بدی چندان جلب نیس جنبه نداره کلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 (ویرایش شده) در 46 دقیقه قبل، Farab گفته است: ایا من خوبم؟ نمدونم فعلا تو تا is is دارم که دلم نمیاد بزارم sv بگیری در 16 دقیقه قبل، Mahi گفته است: @OmidGH آتو نباید دستش بدی چندان جلب نیس جنبه نداره کلا به قول خودش [ زیرکش اعظم ] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Just my lovely bro @Hour ویرایش شده July 31, 2021 توسط iSalaR 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 18 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: فعلا تو تا is is دارم که دلم نمیاد بزارم sv بگیری چه is is ای؟ نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: ایا من خوبم؟ نمدونم تو با اختلاف نه تنها داخل گیم بلکه بهترین شخصیتی هستی که افتخار دوستی و رفاقتو باهات داشتم مهتی دا 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 1 دقیقه قبل، Chandler گفته است: تو با اختلاف نه تنها داخل گیم بلکه بهترین شخصیتی هستی که افتخار دوستی و رفاقتو باهات داشتم مهتی دا گلیم گلفت داااا نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 2 دقیقه قبل، Farab گفته است: گلیم گلفت داااا شانسم عالیه اومدم لایک کنم میگه خار داری نمیتونی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 1 ساعت قبل، Mahi گفته است: ادمین خوب از نظر هلپرا /لیدرا 1_از درخواست های شخصی مدرک نده دسته سرپرست 2_ sv نده 3_بهش بگی پاشو بیا میاد مثلا @ORTEGA @Farab @SaLiOne اینا از نظر من خوبن اینو موافقم. @HaTeD هم کنارشون نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 @Farab ☺ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 7 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: از Womic استفاده کن من خودم خیلی وقته استفاده میکنم عالیه یکی هم فک کنم اموزش گذاشته بود تو فروم اینو تست کن عالیه سخت نیست بدون اموزش هم میشه نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در ۱ ساعت قبل، parsa1519 گفته است: سخت نیست بدون اموزش هم میشه میدونم منم خودم 1 سالی میشه استفاده میکنم راضیم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 @Farab نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 28 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: میدونم منم خودم 1 سالی میشه استفاده میکنم راضیم واقعا برنامه خوبیه.کیفیتش خوبه. البته اگه همش گوشی در دسترست باشه من چون همیشه دسترسی ندارم میکروفون گرفت 83 هزار تومن. نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 10 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: داش تو عالی هستی فقط یک مایک بدی خوبه، تو میتینگ استف دیدم مایک میده =| نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 بنظر من همشون خوبن . دمه حمشونم گرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در دنیای ما هر کس که احساسات اش در قضاوت او نقش نداشته باشد فرد خوب و مورد اعتمادی هست. بر همین اساس آدمیانی که در مجازات ها و پاداش ها دوست و رفیق نمیشناسد ناظر لایقی محسوب میشود. در دنیای ما هر کس که احساسات اش در قضاوت او نقش نداشته باشد فرد خوب و مورد اعتمادی هست. بر همین اساس ادمین هایی که در مجازات ها و پاداش ها دوست و رفیق نمیشناسد ناظر لایقی محسوب میشود. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 11 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: شما هم نظر بدی خوشحال میشم @SFC آقا جان تفرقه راه ننداز نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 17 دقیقه قبل، SFC گفته است: آقا جان تفرقه راه ننداز نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 داش رقابت میندازی بین خودمون؟ نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 30 دقیقه قبل، SFC گفته است: آقا جان تفرقه راه ننداز تفره نیست میخوام ببینم از نظر پلیرا کدوم بهتره نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.