Name ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون منو unfreeze میکنه بعد کیل میکنه اصلا مجال ندادن که از جام بلند شم.اگه فیلم اونت رو ببینید کاملا مشخصه که اصلا یار من هنوز نیومده بود که که duel رو شروع کردن. duel 2v2 بود. یار من اون طرف تازه unfreeze شده منم این طرف , بعد organizer سریع کیل میکنه winner نباشه(تو فیلم مشخصه ) اصلا نزاشت از جامون بلند شیم unfreeze کرد سریع شمرد کیل داد و الفرار • مدارک (فیلم یا عکس): این عکس ها ثابت میکنه که من تو اونت بودم. ویرایش شده July 31, 2021 توسط iSalaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 با سلام و درود فراوان خدمت شما, شکایت شما درحال بررسی میباشد... 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 در 7 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: پس میگیرم + موفق باشید. + بسته شد. You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده