Chanoda ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 من آمده ام وای وای من آمده ام عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند خب دوستان این چالش از این قضیست که باید بگید اگه قرار باشه با یک سلبریتی "ایرانی - خارجی" ازدواج کنید کیو انتخاب میکنید؟ 1- سن شما و سن شخص مورد نظر در این چالش مطرح نیست 2- هم اسم بگید هم عکس شخص رو آپلود کنید (جون پدربزرگتون دارای حجاب درست حسابی باشه پارمون نکنن) خودم: Jennifer Aniston @Meliva @NoThinG @Kerazom @RoLLinG @iErfaN @Mohana @Reyhane @OmidGH @Fuck @Alireza @NiCuLaS @ORTEGA @SaLiOne @saraaaa @Refigh @Americanmamali @littleparis @EarlAmin @Original @83mehrdad83 @PumpKin @Hydra @alirezags7 @AbbasMZ و بقیه که به جدم قسم دیگه به ذهنم نرسید... نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 1 ساعت قبل، Chandler گفته است: من آمده ام وای وای من آمده ام عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند خب دوستان این چالش از این قضیست که باید بگید اگه قرار باشه با یک سلبریتی "ایرانی - خارجی" ازدواج کنید کیو انتخاب میکنید؟ 1- سن شما و سن شخص مورد نظر در این چالش مطرح نیست 2- هم اسم بگید هم عکس شخص رو آپلود کنید (جون پدربزرگتون دارای حجاب درست حسابی باشه پارمون نکنن) خودم: Jennifer Aniston @Meliva @NoThinG @Kerazom @RoLLinG @iErfaN @Mohana @Reyhane @OmidGH @Fuck @Alireza @NiCuLaS @ORTEGA @SaLiOne @saraaaa @Refigh @Americanmamali @littleparis @EarlAmin @Original @83mehrdad83 @PumpKin @Hydra @alirezags7 @AbbasMZ و بقیه که به جدم قسم دیگه به ذهنم نرسید... یه عقاب همیشه تنهاست نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 متاسفانه من نمیتونم کسی رو ک چندین هزار نفر کراش دارن روشو دوس داشته باشم پس هیچوقت به این فکر نکردم ک با سلبریتی بخوام ازدواج کنم یا ازش خوشم بیاد:/ کلا ادمی ام ک اگه همه دنیا یه چیزیو انتخاب کنن من سمت اون یه چیز نمیرم... و خب نمیتونم به این فک کنم ک با سلبریتی ازدواج کنم دیگه میدونی؟ خیلی اصرار نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 (ویرایش شده) در 24 دقیقه قبل، Meliva گفته است: متاسفانه من نمیتونم کسی رو ک چندین هزار نفر کراش دارن روشو دوس داشته باشم پس هیچوقت به این فکر نکردم ک با سلبریتی بخوام ازدواج کنم یا ازش خوشم بیاد:/ کلا ادمی ام ک اگه همه دنیا یه چیزیو انتخاب کنن من سمت اون یه چیز نمیرم... و خب نمیتونم به این فک کنم ک با سلبریتی ازدواج کنم دیگه میدونی؟ خیلی اصرار نکن حالا یه فرصت به جانی دپ یا مت لا بلانک بده بیان خواستگاری توروخدا فقط یه فرصت ویرایش شده July 30, 2021 توسط Chandler نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 هععیییی فیلماشو شبا میبینم نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 19 دقیقه قبل، NiCuLaS گفته است: هععیییی فیلماشو شبا میبینم جونز من emma watson کراش داشتم قبلا الان دگ هیچکی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 4 ساعت قبل، Chandler گفته است: من آمده ام وای وای من آمده ام عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند خب دوستان این چالش از این قضیست که باید بگید اگه قرار باشه با یک سلبریتی "ایرانی - خارجی" ازدواج کنید کیو انتخاب میکنید؟ 1- سن شما و سن شخص مورد نظر در این چالش مطرح نیست 2- هم اسم بگید هم عکس شخص رو آپلود کنید (جون پدربزرگتون دارای حجاب درست حسابی باشه پارمون نکنن) خودم: Jennifer Aniston @Meliva @NoThinG @Kerazom @RoLLinG @iErfaN @Mohana @Reyhane @OmidGH @Fuck @Alireza @NiCuLaS @ORTEGA @SaLiOne @saraaaa @Refigh @Americanmamali @littleparis @EarlAmin @Original @83mehrdad83 @PumpKin @Hydra @alirezags7 @AbbasMZ و بقیه که به جدم قسم دیگه به ذهنم نرسید... داش من هیچ وقت به سکینه خیانت نمیکنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 احمد احمدِ ذوقی نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 9 ساعت قبل، Chandler گفته است: من آمده ام وای وای من آمده ام عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند خب دوستان این چالش از این قضیست که باید بگید اگه قرار باشه با یک سلبریتی "ایرانی - خارجی" ازدواج کنید کیو انتخاب میکنید؟ 1- سن شما و سن شخص مورد نظر در این چالش مطرح نیست 2- هم اسم بگید هم عکس شخص رو آپلود کنید (جون پدربزرگتون دارای حجاب درست حسابی باشه پارمون نکنن) خودم: Jennifer Aniston @Meliva @NoThinG @Kerazom @RoLLinG @iErfaN @Mohana @Reyhane @OmidGH @Fuck @Alireza @NiCuLaS @ORTEGA @SaLiOne @saraaaa @Refigh @Americanmamali @littleparis @EarlAmin @Original @83mehrdad83 @PumpKin @Hydra @alirezags7 @AbbasMZ و بقیه که به جدم قسم دیگه به ذهنم نرسید... #سلطان یاس اینم از این این نیز بگذرد در 9 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: #سلطان یاس اینم از این این نیز بگذرد من درست نخوندم پست رو شت نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 15 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: من درست نخوندم پست رو شت کورخوندی دست به مهره بازیه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 21:20، RiPMoHammaD گفته است: جونز من emma watson کراش داشتم قبلا الان دگ هیچکی تو آرساکیا دنبال یکی میگردیم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 23 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: تو آرساکیا دنبال یکی میگردیم داش تو ارساکیا دیگه نیست ماشالله حتی فیک ها هم رل دارن تو ارساکیا چه برسه بع دخترای واقعی نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 11 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: داش تو ارساکیا دیگه نیست ماشالله حتی فیک ها هم رل دارن تو ارساکیا چه برسه بع دخترای واقعی جا میکنیم خودمونو جایگزین میشیم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 49 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: داش تو ارساکیا دیگه نیست ماشالله حتی فیک ها هم رل دارن تو ارساکیا چه برسه بع دخترای واقعی برادر باید برای دختر ای واقعی توی صف انتظار به ایستی. این از شماره شما 346632589062 نوبتتان شد میتوانی پارتنر خودت را انتخاب کنید و دوست شید. ( این قانون برای اعضای زحمت کش کارکنان صدق نمی کند ). 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در 11 ساعت قبل، Claude گفته است: برادر باید برای دختر ای واقعی توی صف انتظار به ایستی. این از شماره شما 346632589062 نوبتتان شد میتوانی پارتنر خودت را انتخاب کنید و دوست شید. ( این قانون برای اعضای زحمت کش کارکنان صدق نمی کند ). Bali bali نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 19:52، AbbasMZ گفته است: یه عقاب همیشه تنهاست عقاب تنها باشه که منقرض میشه نسلش 1 نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 12 دقیقه قبل، RoLLinG گفته است: عقاب تنها باشه که منقرض میشه نسلش خیر جناپ نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 ازدواج که نه ولی بهش افتخار میدم باهام باشه سرکار خانم Shailene Woodley در 15 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: خیر جناپ عقاب نیاز جنسی نداره؟ |= نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 3 دقیقه قبل، RoLLinG گفته است: عقاب نیاز جنسی نداره؟ |= خودش رفع میکنه این نیاز رو نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 3 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: خودش رفع میکنه این نیاز رو آها مطمئن شدم عقابی و درک میکنی نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 اسم :گلنار عکس: 2 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 11 ساعت قبل، Shxyan گفته است: اسم :گلنار عکس: دهنتووووو +) یعنی تو اصلا اوبحتو ببین :))) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 آقای محمود احمدی نژاد نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 19:52، AbbasMZ گفته است: یه عقاب همیشه تنهاست ahsant نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 دختر کیلو چنده باو فقط: نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.