Arshiyam ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted 6 2 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BadRooster ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 سلام دقیقا منم تو خود کشی این مشکلو دارم و با این که سیستم وانتد اوتومات حذف شه موافقم @Ali @Arshiyaii لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgottenSoldier ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 راست می گه واقعا خیلی رو مخه.طرف میاد یه مشت می زنه من 3 تا می زنم وانتد می گیرم.کال هم می ده.لطفا حذف کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 اره خدایی میای با رفیقت شوخی کنی یا با یکی duel بدی وانتد میاد یا یکی میاد میگه بکشیمش رسپون شه وانتد میاد 5 دقیقه زندان میره. من خودم الان 50 دقیقه زندانی شدم که تو لباس فروشی رفتم تو زمین گیر کردم پلیس 2 تا وانتد دیگه داد وانتد کیل شدم وانتده اولی رو هم با رفیقم شوخی کردم امد #نه_به_وانتد_اتومات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 #نه به وانتد اتومات سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 انصافا خیلی رو مخه! ★نمیشه گانری رو تقویت کرد! ★نمیشه یکی رو kill کرد! ★نمیشه Duel/ داد! ★نمیشه به یکی گفت kill me ! یک نکته مهم : تو بعضی از event ها شخص بی دلیل کیل میشه و ادمین اون شخص رو به event برمیگردونه. و چون ادمین برگردونده جزو اعضای ایونت حساب نمیشه و اگه با ما Duel/ بده و ما تیر به اون بزنیم w میگیرم که اگه یه cop مارو Find کنه نمیتونه مارو به jaill ببره! #نه_به_وانتد_اتومات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید کسی بخواد وانتد بده، خیلی بهتره همون حالت دستی باشه. اگر وانتد اتوماتیک فقط موقعی عمل کنه که بر روی اعضای دسته ویژه عملی صورت بگیره شاید بد نباشه، ولی الان خیلی بده. بنظرم سیستم قبلی خیلی بهتر بود. ویرایش شده July 29, 2021 توسط Sobi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 اقا تو دنیای واقعی به طرف مشت و تیر میزنی؟ بنظر من خوبه یکم به Role Play نزدیک شدیم. ولی میشه سیستم duel/ رو جوری طراحی کرد کرد وانتد خودکار نده پس به فکر سیستم duel/ باشیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 9 ساعت قبل، Sobi گفته است: کسی بخواد وانتد بده، خیلی بهتره همون حالت دستی باشه. اگر وانتد اتوماتیک فقط موقعی عمل کنه که بر روی اعضای دسته ویژه عملی صورت بگیره شاید بد نباشه، ولی الان خیلی بده. بنظرم سیستم قبلی خیلی بهتر بود. دقیقا ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 8 ساعت قبل، iSalaR گفته است: اقا تو دنیای واقعی به طرف مشت و تیر میزنی؟ بنظر من خوبه یکم به Role Play نزدیک شدیم. ولی میشه سیستم duel/ رو جوری طراحی کرد کرد وانتد خودکار نده پس به فکر سیستم duel/ باشیم. سرور RPG عه نه RP ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 12 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted با یه دونه از اینا حمایت کنید در 8 ساعت قبل، iSalaR گفته است: اقا تو دنیای واقعی به طرف مشت و تیر میزنی؟ بنظر من خوبه یکم به Role Play نزدیک شدیم. ولی میشه سیستم duel/ رو جوری طراحی کرد کرد وانتد خودکار نده پس به فکر سیستم duel/ باشیم. ارساکیا یک سرور RPG هست نه RP #نه به وانتد اتومات 3 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 موافقم Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 #نه_به_وانتد_اتومات @Ali ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 22 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted #نه_به_وانتد_اتومات و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 حذف کنین جالب نیست این سیستم خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigDark ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 موافقم #نه به وانتد اتومات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 00:26، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted اقا علی بس نیس این همه ادم مخالفن یکم حرف پلیرا براتون مهم باشه لطفا لطفا ب دست اقا علی برسونید @SFC @Farab @CyBeRi @ORTEGA @EBi #نه به وانتد اتومات @Ali ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiya919989 ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 00:26، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted # نه به وانتد اتومات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در ۱ ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: اقا علی بس نیس این همه ادم مخالفن یکم حرف پلیرا براتون مهم باشه لطفا لطفا ب دست اقا علی برسونید @SFC @Farab @CyBeRi @ORTEGA @EBi #نه به وانتد اتومات @Ali عزیزم گزارش داده شده بعد از ریستارت شدن سرور مشکل حل میشه 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiya919989 ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در 2 دقیقه قبل، ORTEGA گفته است: عزیزم گزارش داده شده بعد از ریستارت شدن سرور مشکل حل میشه عجب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 تنها فایده ای که داره اینه که اگر AFK باشی کسی بکشتت وانتد میگیره انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 در 4 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: تنها فایده ای که داره اینه که اگر AFK باشی کسی بکشتت وانتد میگیره همینم فایده نیست ولی انگار با ریستی امروز سرور شد فک کنم فیکس شد 1 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 00:26، Arshiyaii گفته است: جدیدا اپدیتی اومده وانتد هارو اتوماتیک کرده ینی تو به شوخی یه تیر به رفیقت میزنی بدون این که اون بهت وانتد بده وانتد میگیری دوستانی که با این اپدیت مخالف هستند زیر قسمت نقل قول بزنید #نه به وانتد اتومات @Ali @OmidGH @Meli @Farab @ORTEGA @Universe @AmeriKKKasMostWanted رای منم موافقه تاحالا یازده لول بدون وانتد بالا اومده بودم دیروز دوتا مشت.به یکی از دوستام ک حدود ی ساعت بود اوردبودمش سرور زدم دو بار وانتد شدم قشنگ فاتحه همچی خوندع شد ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده