Dalu ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون به دلیل اسپاون کیل به بنده FW دادن در صورتی که من اصلا اینکارو نکردم خودشون دارن اسپاون کیل میکنن و فقط به من بی دلیل فکشن وارن میدن درخواست مدرک دارم! لطفا هر کسیو ساب لیدر نکنید! • مدارک (فیلم یا عکس): UCP - مدرک به ادمین مربوطه ارسال میشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 @RuinouS با سلام و احترام خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد، طبق مدارک ارسالی از سوی سابلیدر عملکرد ایشان صحیح بوده و به شما تذکرات داده شده و به اون عمل نکردید و به دلیل گوش نکردن به حرف رنک بالاتر مجازات شده اید. موفق و پیروز باشید. + بسته شد. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده