BigDark ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا. • توضیحات: داشتن رو میکروفن اهنگ میزاشتن مام دنبال اونا بودیم که یهو این ادمین میاد منو mute میده به چه دلیل ؟ به دلیل music on microphone یعنی چی !! هرکی mic بده باید mute شه ؟!!! من mic ام باز بود ولی اهنگ نزاشته بودم ! یعنی بین اون جمع فقط من باید mute شم ؟ درخواست مدرک دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ویرایش شده July 26, 2021 توسط BigDark 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. @SFC مدارک ارسال شد. پ.ن:سعی نکنید از ازدحام جمعیت برای ردگم کردن استفاده کنید. اشخاص دیگری هم که موزیک گذاشته بودند هم مجازات شدند. 1 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 27, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @BigDark، شکایت شما رد شد. پ.ن: مدارک ادمین مربوطه مبنی بر محرومیت شما از صحبت کامل و صحیح می باشد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده