ThaNoSGamer ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 ((توجه توجه)) راز کلبه عجیب در کوه chilliand کشف شد! طبق تصویر بالا میبینید که امروز ساعت 14:00 با همکار های عزیزمون رفتیم ببینیم این کلبه در روز چطوری میشه شروع کردیم به گشتن به دنبال چیز مشکوکی که ناگهان یک فردی با ژاکت مشکی و شلوار کرمی رنگ پشت این خونه دیده شد و تونستیم با موفقیت این فرد را دستگیر کنیم. از آن پرسیده شد ک چرا اینجا اومده و اینجا چیکار داره در جواب هیچی نگفت اما توی خونه یک عدد بیل پیدا شد که روی اون پر از لکه خون تازه پیدا شده بود و برامون خیلی عجیب بود. چون که اون فرد قبل از ما اومده بود ازش درباره این بیل پرسیدیم که تا این بیل رو دید ترسید و فورا شروع کرد به اعتراف کردن و گفت:((همشونو خودم کشتم یکی دیگه هم همین الان کشت بودم اویزونش کردم بالای درخت خواستم مغزشو خاک کنم پشت خونه با بقیه مغز های قبلی ک خاک کرده بودم.)) بالای درخت جنازه ای دیده شده بود ک توی تحقیقات قبلیمون نبود و فهمیدیم ک این فرد در واقع یک قاتل سریالی بوده و از اون داستانی ک صاحب کلبه مرده بود سوءاستفاده کرده تا بتونه هرکی ک بیاد سمت این کلبه رو بکشه پس نگران نباشید این کلبه کاملا امنه و هیچگونه خطری ندارد. تصاویری از قاتل سریالی در حین دستگیر کردن: بلاخره شهر San Andreas دوباره امن شد. با تشکر ویژه از همکاران عزیز و پلیسای محترم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 امنیت به شهر برگشت نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در 9 ساعت قبل، ThaNoSGamer گفته است: ((توجه توجه)) راز کلبه عجیب در کوه chilliand کشف شد! طبق تصویر بالا میبینید که امروز ساعت 14:00 با همکار های عزیزمون رفتیم ببینیم این کلبه در روز چطوری میشه شروع کردیم به گشتن به دنبال چیز مشکوکی که ناگهان یک فردی با ژاکت مشکی و شلوار کرمی رنگ پشت این خونه دیده شد و تونستیم با موفقیت این فرد را دستگیر کنیم. از آن پرسیده شد ک چرا اینجا اومده و اینجا چیکار داره در جواب هیچی نگفت اما توی خونه یک عدد بیل پیدا شد که روی اون پر از لکه خون تازه پیدا شده بود و برامون خیلی عجیب بود. چون که اون فرد قبل از ما اومده بود ازش درباره این بیل پرسیدیم که تا این بیل رو دید ترسید و فورا شروع کرد به اعتراف کردن و گفت:((همشونو خودم کشتم یکی دیگه هم همین الان کشت بودم اویزونش کردم بالای درخت خواستم مغزشو خاک کنم پشت خونه با بقیه مغز های قبلی ک خاک کرده بودم.)) بالای درخت جنازه ای دیده شده بود ک توی تحقیقات قبلیمون نبود و فهمیدیم ک این فرد در واقع یک قاتل سریالی بوده و از اون داستانی ک صاحب کلبه مرده بود سوءاستفاده کرده تا بتونه هرکی ک بیاد سمت این کلبه رو بکشه پس نگران نباشید این کلبه کاملا امنه و هیچگونه خطری ندارد. تصاویری از قاتل سریالی در حین دستگیر کردن: بلاخره شهر San Andreas دوباره امن شد. با تشکر ویژه از همکاران عزیز و پلیسای محترم. جالب بود اما شما چرا رفتی واسه کلبه ؟ نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۴ در 16:18، ThaNoSGamer گفته است: ((توجه توجه)) راز کلبه عجیب در کوه chilliand کشف شد! طبق تصویر بالا میبینید که امروز ساعت 14:00 با همکار های عزیزمون رفتیم ببینیم این کلبه در روز چطوری میشه شروع کردیم به گشتن به دنبال چیز مشکوکی که ناگهان یک فردی با ژاکت مشکی و شلوار کرمی رنگ پشت این خونه دیده شد و تونستیم با موفقیت این فرد را دستگیر کنیم. از آن پرسیده شد ک چرا اینجا اومده و اینجا چیکار داره در جواب هیچی نگفت اما توی خونه یک عدد بیل پیدا شد که روی اون پر از لکه خون تازه پیدا شده بود و برامون خیلی عجیب بود. چون که اون فرد قبل از ما اومده بود ازش درباره این بیل پرسیدیم که تا این بیل رو دید ترسید و فورا شروع کرد به اعتراف کردن و گفت:((همشونو خودم کشتم یکی دیگه هم همین الان کشت بودم اویزونش کردم بالای درخت خواستم مغزشو خاک کنم پشت خونه با بقیه مغز های قبلی ک خاک کرده بودم.)) بالای درخت جنازه ای دیده شده بود ک توی تحقیقات قبلیمون نبود و فهمیدیم ک این فرد در واقع یک قاتل سریالی بوده و از اون داستانی ک صاحب کلبه مرده بود سوءاستفاده کرده تا بتونه هرکی ک بیاد سمت این کلبه رو بکشه پس نگران نباشید این کلبه کاملا امنه و هیچگونه خطری ندارد. تصاویری از قاتل سریالی در حین دستگیر کردن: بلاخره شهر San Andreas دوباره امن شد. با تشکر ویژه از همکاران عزیز و پلیسای محترم. جالب بود. نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 مرسی از زحماتتون نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.