LoSeR ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود خدمت تیم مدیریت آرساکیاگیم عرضم به خدمتتون که این سابلیدر عزیزمون یک فکشن وارن بدون دلیل به بنده داده بنده در ماشینشون G بودم بهشون گفتم که میتونم وانتد رو من Arrest/ کنم؟ اکتیویتی ندارم. ایشون بدون پاسخ به بنده یک ":|" به بنده دادن و زمانی که به مقصد (Arrest) رسیدیم بنده وانتد را ارست کردم و سپس ایشون بدون هیچ تذکری به بنده فکشن وارن دادن من مجازاتی نمیخوام که برای لیدر و سابلیدر بشه فقط فکشن وارن بنده پاک شود ممنون میشم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 @Mercado شکایت شما درحال بررسی است... ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 @Mercado با توجه به مدارک ارسالی شکایت شما رد شد، شما در دستگیریِ وانتدِ همکارتان دخالت کردید و مجازات شدید. + بسته شد. ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده