Yasuo ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود اقا اگر اینه که اره برقی جرمه چرا در Rep/ هست من زحمت کشیدم و Rep خریدم که تفریح کنم بعد ایشون اومدن منو Slap میدن که من باگ شم و توسط Cop کشته شدم من شکایت دارم که Rep هایه من باید برگشته بشه یعنی چی اگر Rep مجاز نیست چرا قرار دادید؟ • مدارک (فیلم یا عکس): همانطور که میبینید در عکس اول هست که نوشته من اره برقی را از Rep/ گرفتم ویرایش شده July 21, 2021 توسط LastDance Upload eshtebah ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 24, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @LastDance، شکایت شما رد شد. پ.ن: هنگام استفاده از اسلحه ی Chinsaw به دلیل محدودیت های SA:MP وارن های ادمینی ارسال می شوند که ادمین های مربوطه موظف به رسیدگی این وارن ها هستند. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده