MHDA84841 ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدی ندارم • توضیحات:این اقا می خواست 100000 متریال رو 40000$ بفروشه که اول میاد 100 دونه متریال رو 40000$ می فروشه بعد میگه اشتباه کردم ولی بعدش میاد اون متنی که سرور میگه برای خرید متریال رو تایپ میکنه و بعدش میگه در خواست رو قبول کن و بعدش هم اسپم میکنه که نشه اسکرین شات گرفت • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 21, 2021 توسط MHDA84841 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FoxGamer ارسال شده در July 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 (ویرایش شده) باسلام خدمت شما دوست گرامی بنده به شما گفتم accنکن و زود کنسل کردم و صحیح آنرا دباره sellدادم و شما به من گفتید چرا acc نمیشه منم متن اون را برای شما تایپ کردم ولی شما توجه نکردید . و ما در یک مکان عمومی sellدادم و 7نفر در آنجا بودند. ویرایش شده July 21, 2021 توسط Taha1384007 اضافه شدن مطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شخص تا بررسی موضوع توسط مدیریت از سرور محروم شد. @Meli یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MHDA84841 شکایت شما پذیرفته شد. ایشان به دلیل تخلفات شدید و زیاد مجازات خواهند شد. همچنین مقدار مبلغی که از شما کلاه برداری شده به اکانتتان اضافه خواهد شد.• بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده