VenTuRe ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: اعضای پینتبال • توضیحات: من دارم از شدت لگ چت میکنم ببینم لگم اوکی میشه یا نه بعد ایشون میاد منو میوت میکنه 15 دقیقه به جای اینکه چت کنه پینگه منو و Timestapm رو ببینه که تو 1ثانیه دارم چت میکنم میوت میکنه بی دلیل تو دلیل میوت هم خورده پر کردنه چت بی دلیل این کجاش بی دلیله؟؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/account/mutelog لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. نقل قول تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت) @SFC مدارک ارسال شد. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در July 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 19:40، OmidGH گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم. @SFC مدارک ارسال شد. پس گرفته شد نیازی نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در July 21, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 20:13، JameSon گفته است: پس گرفته شد نیازی نیست! +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده