PermenentLion ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام یکی فردی همش رو من non-rp میکرد و من مستقیم ریپورت دادم ایشون باز کردن گفتن صبر کنید ولی حتی طرف مقابل احساس میکنم چک نکردن بار اول ماشینم داشت میترکید رفتم درستش کردم و ایشون گفت من Non-rp ندیدم و اینکه ایشون داره جعله اکتیویتی میکنه تو تایم زدنش و به شدت دیر پاسخ میده و داره از حرف صبر کنید سو استفاده میکنه و دروغ هم میگه چون من مطمعانم از حرفی زدم هرموقعه هم ازشون شکایت میکنم میاد میگه ه ه کسی با من کاری نداره Av از من چیزی کم نمیکنه در صورتی ک من بخواطر اشتباهش و اصلاح رفتارش شکایت میکنم ولی انگار حتی مجازات هم نمیشه ک اینجوری میاد میگه واقعا سو استفاده کرده از کلمه صبر کنید • مدارک (فیلم یا عکس): فرستاده شده برای @SFC ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در July 15, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 با سلام و درود فراوان: شاکی گرامی @PermenentLion، شکایت شما رد شد. پ.ن: مدارک ارسالی شما برای اثبات ادعای خود کافی نیست. پ.ن: طبق گفته های ادمین مربوطه ایشان بررسی های لازمه را انجام داده اند لیکن هیچ قانون شکنی از فرد خاطی دیده نشده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده