Mohammadhadi ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین 4 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 حق! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 در 3 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین سلام،مخاطب شما کیست؟ و اینکه با اجازه نظرم رو میخوام بگم درباره قوانین... اگر میخواید که بگم،بگید تا بگم. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 عزیزم در ۱ ساعت قبل، Claude گفته است: سلام،مخاطب شما کیست؟ و اینکه با اجازه نظرم رو میخوام بگم درباره قوانین... اگر میخواید که بگم،بگید تا بگم. نظرتو بگو درمورد قوانین اما من فعلا مشکلم با خود قوانین نیست میگم قوانینی ک نوشته شده هم اجرا نمیشه مخاطب هم مسئولین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 در 5 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 در 25 دقیقه قبل، mohhamadhadi گفته است: عزیزم نظرتو بگو درمورد قوانین اما من فعلا مشکلم با خود قوانین نیست میگم قوانینی ک نوشته شده هم اجرا نمیشه مخاطب هم مسئولین ممنون،من نظرم اینه با قاطعیت هر چه تمام مجازات و یا پاداش برای افرادی که استحقاق این دو رو دارند سریعا انجام بشه! و اینکه در مورد انتخاب بعضی از هلپر های مورد احترام و ادمین های مورد اعتماد عقط به days و لول و هلپری توجه نشه و مهم تر از همه اینکه به اخلاق و سازندگی که طرف میتونه داشته باشه نگاه کنند و بعد انتخاب صورت بگیره. این افراد استف باید افرادی باشند که اگر یک وقتی یک پلیر تازه وارد وارد گیم شد،و با هلپر مربوطه رو به رو شد از روی حوصله و توضیح فرد به بازی علاقه مند بشه. اینی که من میگم خیلی تاثیر گذاره. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 15 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین حق. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 (ویرایش شده) آدم واقعاً یه چیزایی میبینه (پارتی بازی ها، تبعیض ها، رفتار بعضی پلیر ها، عقده ای بازی ها، ناشایستگی بعضی از مسئولین و ...) که از بازی زده میشه پ.ن: خودمم فاصله گرفتم از سمپ در 17 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: قوانینتونو خوندین؟ خوندن، ولی همونجور که خودت میدونی و مشخصه، متأسفانه بعضی جاها به عنوان کسی که ازت شکایت شده، رفاقتت با مسئولی که باید به شکایت رسیدگی کنه خیلی مهم تر از اون چیزیه که به عنوان قوانین نوشته شده... در 32 دقیقه قبل، Hard گفته است: آدم واقعاً یه چیزایی میبینه (پارتی بازی ها، تبعیض ها، رفتار بعضی پلیر ها، عقده ای بازی ها، ناشایستگی بعضی از مسئولین و ...) که از بازی زده میشه پ.ن: خودمم فاصله گرفتم از سمپ خوندن، ولی همونجور که خودت میدونی و مشخصه، متأسفانه بعضی جاها به عنوان کسی که ازت شکایت شده، رفاقتت با مسئولی که باید به شکایت رسیدگی کنه خیلی مهم تر از اون چیزیه که به عنوان قوانین نوشته شده... ویرایش شده July 13, 2021 توسط Hard 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 12 ساعت قبل، Claude گفته است: ممنون،من نظرم اینه با قاطعیت هر چه تمام مجازات و یا پاداش برای افرادی که استحقاق این دو رو دارند سریعا انجام بشه! و اینکه در مورد انتخاب بعضی از هلپر های مورد احترام و ادمین های مورد اعتماد عقط به days و لول و هلپری توجه نشه و مهم تر از همه اینکه به اخلاق و سازندگی که طرف میتونه داشته باشه نگاه کنند و بعد انتخاب صورت بگیره. این افراد استف باید افرادی باشند که اگر یک وقتی یک پلیر تازه وارد وارد گیم شد،و با هلپر مربوطه رو به رو شد از روی حوصله و توضیح فرد به بازی علاقه مند بشه. اینی که من میگم خیلی تاثیر گذاره. کاملا درسته در 17 ساعت قبل، MmdRF گفته است: حق! مرسی در 12 ساعت قبل، hoseyfi گفته است: در 1 ساعت قبل، KARiM گفته است: حق. در 36 دقیقه قبل، Hard گفته است: آدم واقعاً یه چیزایی میبینه (پارتی بازی ها، تبعیض ها، رفتار بعضی پلیر ها، عقده ای بازی ها، ناشایستگی بعضی از مسئولین و ...) که از بازی زده میشه پ.ن: خودمم فاصله گرفتم از سمپ خوندن، ولی همونجور که خودت میدونی و مشخصه، متأسفانه بعضی جاها به عنوان کسی که ازت شکایت شده، رفاقتت با مسئولی که باید به شکایت رسیدگی کنه خیلی مهم تر از اون چیزیه که به عنوان قوانین نوشته شده... منم فاصله گرفتم داداش فقط میام تایم رو میزنم ک بیز و خونه تیک نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 الان میفرستمت بغقل CIA حیف اون بوق که دادی به اون های های نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 17 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین واقعا? نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 13, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 17 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ آرساکیاگیم بهترین و کامل ترین مجموعهای هست که در زمینهی بازی آنلاین در ایران فعالیت میکنه. از اعتراضات الکی و نق نق زدن و غر غر دست بردارید و رای بدهید. 1 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 من ک ندیدم قانونی اجرا بشه مگر برای کسایی که کسی رو در استف ندارن بنظر من قانونارو اجرا کنید که شر میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 21 دقیقه قبل، NiCuLaS گفته است: الان میفرستمت بغقل CIA حیف اون بوق که دادی به اون های های در 19 دقیقه قبل، Norvis گفته است: واقعا? در 7 دقیقه قبل، RealSlimShady گفته است: آرساکیاگیم بهترین و کامل ترین مجموعهای هست که در زمینهی بازی آنلاین در ایران فعالیت میکنه. از اعتراضات الکی و نق نق زدن و غر غر دست بردارید و رای بدهید. دهنتو کامی در 6 دقیقه قبل، SaeedAlpha گفته است: من ک ندیدم قانونی اجرا بشه مگر برای کسایی که کسی رو در استف ندارن بنظر من قانونارو اجرا کنید که شر میشه ? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 17 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین مسئول گلابیا رو تگ میکنم @ORTEGA @SaLiOne ننگ ما ننگ ما مسئول پشمکه ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 18 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین بنازم واقعا باید بخونن فقط مسئولای خوب اون زمان 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 8 دقیقه قبل، djamer گفته است: بنازم واقعا باید بخونن فقط مسئولای خوب اون زمان اون زمان دیگه گذشت داش ادمینای شاخ قبلا کجا ادمینای الان کجا طرف میره ادمینی که دسته ویژه راش بدن نمونشم زیاده نمونه ی ادمینا اونیه که چند روز پیش به لیدر میگه اینو راه دادی Hm? ولی نمیدونه من دقیقا 1 سال پیش HM بودم و اون زمان اون ادمین سره 4 راه میگفت Taxi=G دیگه گذشت... 2 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 23 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: اون زمان دیگه گذشت داش ادمینای شاخ قبلا کجا ادمینای الان کجا طرف میره ادمینی که دسته ویژه راش بدن نمونشم زیاده نمونه ی ادمینا اونیه که چند روز پیش به لیدر میگه اینو راه دادی Hm? ولی نمیدونه من دقیقا 1 سال پیش HM بودم و اون زمان اون ادمین سره 4 راه میگفت Taxi=G دیگه گذشت... نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 (ویرایش شده) خوب شد بک ندادم، اوضاع خیلی خیته! ... یادمه اون زمان یارو اوج هنرش این بود که اسکرین بگیره، باد معده ول میدادی میرفت شکایت میکرد ازت حالا شده ادمین دقیقا مثه مسئولین خودمون..! حرفی واسه گفتن نمیمونه، همه خوبا رفتن... ویرایش شده July 13, 2021 توسط DifferentBoy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: اون زمان دیگه گذشت داش ادمینای شاخ قبلا کجا ادمینای الان کجا طرف میره ادمینی که دسته ویژه راش بدن نمونشم زیاده نمونه ی ادمینا اونیه که چند روز پیش به لیدر میگه اینو راه دادی Hm? ولی نمیدونه من دقیقا 1 سال پیش HM بودم و اون زمان اون ادمین سره 4 راه میگفت Taxi=G دیگه گذشت... منو را نمیدن R2 بگیرم بیام HM پارتی ندارم ) : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 2 ساعت قبل، RealSlimShady گفته است: آرساکیاگیم بهترین و کامل ترین مجموعهای هست که در زمینهی بازی آنلاین در ایران فعالیت میکنه. بلی بلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 هلیا چاقو داری؟ 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 (ویرایش شده) بنظرم کلا باید اونایی که مسئولیت دستشونه برن قوانین رو بخونن چه لیدر چه هلپر چه مسئول لیدر-هلپر اوضاع خیلی خرابه @Ali درست میگم دیگه؟ میگفتن برا شکایت Timestamp نیازه الان طرف بدون timestamp میزاره قبول میشه ماهم موقعی که screen record داریم از هاستر میزاریم فروم (زمانی که فحش داده ) شکایت رد میشه میگن باید F3 داشته باشی الان اینم timestamp نداشته ماهم مجازات شدیم خیلی جالبه مسئولین شکایتا رو درست برسی نمیکنن درکل همه جا پارتی بازی وجود داره فقط خودت @Markeloff جوری شکایت برسی میکردی که پشمای همه میریخت مو رو از ماست میکشید بیرون واسه شکایتا وقت میزاشت اما اینایی که من دیدم یه نگاه سطحی و جزئی هست یاحق ویرایش شده July 13, 2021 توسط djamer 2 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BADMAN ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 در 17 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: عزیزم نظرتو بگو درمورد قوانین اما من فعلا مشکلم با خود قوانین نیست میگم قوانینی ک نوشته شده هم اجرا نمیشه مخاطب هم مسئولین داش اینکه چیز جدیدی نیست خیلی وقته که اوضاع همینه نقل قول فوقع ما وقع : پس شد آنچه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۱ در 17:59، mohhamadhadi گفته است: ناموسن معلومه چیکار دارین میکنین؟ قوانینتونو خوندین؟ بگیرین مسئولین رو تگ کنین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.