Danir ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام، بنده ریپورت دادم که با Meli کار دارم ایشون هم ریپورت براشون باز شد و بعد Goto کردند و من هم گفتم که چیکار دارم با Meli که برسونه بهشون. ادمین مورد نظر یعنی Freddie به من میگه که تو فروم پی ام بده تا پیگیری شه، خودشون بیشتر از هرکس میدونن سر Meli شلوغه و وقتی هم فروم میاد وقته این چیزا رو نداره و همینطور تلگرام مجموعه به خاطر همین توی بازی ریپورت دادم اونم زمانی که Meli انلاین بود که درحد 5 دقیقه یا کمتر مشکلم حل شه. من ازین شکایت دارم که این ادمین میاد توی /Al میگه Amri nist? و وقتی میگم با meli کار دارم ایشون kick میدن منو به دلیل Bad /Report همه ی مدارک در عکس موجوده. • مدارک (فیلم یا عکس): سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در July 13, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 با سلام و درود بیکران: شاکی گرامی @Danir، شکایت شما رد شد. پ.ن: ادمین مربوطه به شما نحوه ی ارتباط با مدیریت را بازگو کرده بودند ولی شما اعتنایی به گفته های ایشان نداشته اید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده