Arshiyam ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون اول به من اخطار ماشین خود را جابه جا کنید دادند ولی ماشین من در Cnn بود و ما روی جزیره بعد که گفتم که ماشینم اینجا نیست بعد چند دقیقه بی دلیل mute داد چرا الکی به من میوت دادن؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 مدرک به مدیریت ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 13, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 با سلام و درود بیکران: شاکی گرامی @Arshiyaii، شکایت شما رد شد. پ.ن: طبق مدارک ارسالی ادمین مربوطه محرومیت شما از صحبت صحیح بوده است. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده