VenTuRe ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من از ایشون سوال کردم بعد بجای اینکه توی چت /A سوال بپرسه تو /AL از من میپرسه بعد ام هی مزاحم میشه • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 9, 2021 توسط JameSon مدرک! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 من از شما پرسیدم منظورتان بد نیکنیم هست یا فحاشی اگر میخواستم در چت a/ بپرسم اینقدر رسمی صحبت نمیکردم ختم کلام: شما پرسیدید ID 57 bad nis من هم پرسیدم که منطورتون اسم بد هست یا چیز دیگه لطفا در ریپورت های بعدی منطورتان را کامل و واضح بیان کنید Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 9, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 با سلام و درود بیکران: شاکی گرامی @JameSon، شکایت شما رد شد. پ.ن: باتوجه به تعداد زیاد دستور های ادمینی امکان اشتباه وجود دارد و ارسال پیام اشتباه مشکلی برای شما ایجاد نمیکند. پ.ن: اگر مدارکی دارید که ادمین مربوطه به شما پاسخ صحیحی نداده است، لطفا در تاپیک دیگر ارسال کنید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده