DangerSquad ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید . قضیه از این قرار که ما دوستان بودیم بعدا دوست عزیز shalqham که رفیقمون بود از ما پول در خواست مکنه 10 میلیون بعد به من گفته بود میدم بعد جواب اکانت اصلیمو نداد با مولتی رفتم مجبور شد جواب بده منم گفتم 31 این ماه پولمو میدی به مسخره گفت اره احتمالش اینه که زودترم بدم به من فقظ میگه اکانتم ان بن شه میدم به من ربطی نداره که پولمو میخوام لطفا رسیدگی کنین اگه شتهدم بپرسین میگه. ممنون از تمامی ادمین های عزیز و اقا امیر گل @SFC • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد!!! تیم ادمینی آرساکیا در قبال وام و قرض دادن وجه نقد مسئولیتی نمیپذیرد. +بسته شد. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده