VenTuRe ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعضی از ادما که تازه به دوران رسیدن و فکر کردن با فحش میتونن شاخ بشن با اینکه ما اهمیتی نمیدیم بهشون ولی باید مجازات بشن • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 (ویرایش شده) متاسفانه شما اصالتی افغانی دارید و زبان با ریشه ی پارسی رو درک نمیکنید. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. یکبار دیگه هم همین جوری شکایت کردی و ادمین گفت سری بعدی مجازات میشه بابت شکایت بی مورد و فکر کنم الان وقتش رسیده باشه یکی مثل تو که با همه مشکل داره و معلوم نیست هر روز توی خانوادش (البته اگه داشته باشی) چه اتفاقی میفته هر روز به یک نفر از واژه هایی که سن کمش رو نشون میده استفاده میکنه (مثل pesaram و...) بودنش توی سرور از نظر من بجا نیست! {در صورت نیاز مدارکش برای پشتیبان ارسال میشه} @Meli ایشون یکبار تعلیق شده بود و انبن شد اما از نظر من انبن کردن اینجور افراد کار اشتباهیه! تقاضای مجازات دارم @Meli @SFC . راستی تک به تک چی شد؟ ویرایش شده July 8, 2021 توسط Hashish 3 1 Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در July 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در 03:21، JameSon گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعضی از ادما که تازه به دوران رسیدن و فکر کردن با فحش میتونن شاخ بشن با اینکه ما اهمیتی نمیدیم بهشون ولی باید مجازات بشن • مدارک (فیلم یا عکس): پس میگیرم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شما شکایت خود را پس گرفتید. +بسته شد. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده