Mehdirezaii ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ;کسی نیست • توضیحات: من /helpme دادم و ایشون جواب سوال من رو نمیدن و بلد نیستن جواب بدن و از همه مهم تر از من نپرسیدن که امری دارم یا نه /helpme رو بستن با FENGLISH افتزاح میگم subtyp چیه میگه چیزیه که مربوط به پلیر نیست بلدم نیست بنویسه playe نوشته pelyer 3 تا اشتباه کرد الکی /helpme بستن بدون اینکه من جواب بدم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Mehdirezaii شکایت شما رد/قبول شد. (در خصوص ندانستن جواب, عملکرد هلپر مربوطه صحیح بوده و دانستن Subtyp جزء وظایف هلپر نمی باشد) (شکایت شما در خصوص FEnglish نادرست هلپر تایید شد, اخطارات لازمه داده خواهد شد.) توجه: به بازیکنانی که سعی در آزار و اذیت تیم کارکنان بخصوص تیم هلپر را دارند شدید ترین مجازات هارا اعمال خواهیم کرد. پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده