Terminus ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: سلام و خسته نباشید بنده یه شکایت درباره کنسل کردن شکایت توسط آقای NeverDie کردم رد شد. امروز داشتم شکایت های پلیر های عزیز آرساکیا رو نگاه میکردم و دیدم همه داخل عنوان زدن آقای فلانی و کسی از نحوه نوشتاری شون اشتباهی نگرفت و اخطار بده و یه شکایتی رو هم دیدم که طرف نوشته بود داخل توضیحات که به من و خانواده هم فحش دادن و کسی هم از نحوه نوشتاری ایشون اشکالی نگرفت. چرا فقط بنده باید شکایتم کنسل بشه بخاطر نوشتن فحاشی آقای فلانی یا داخل توضیحات نوشتم فحاشی به بنده و خانواده ام. اگه قانون یکسان هستش چرا برای همه یکسان نیست؟ لطفاً رسیدگی کنید ممنون@SFC • مدارک (فیلم یا عکس): این یک نمونه از نوشتن آقای فلانی در عنوان و اینم یکی دیگه اینم یک نمونه از نوشتن توضیحات ایشون میگه من دوبار رد کردم ولی من یبار گذاشتم و ایشون این پیام داد من توضیحات اونجا که نوشتم توحین به من و خانواده پاک کردم و ایشون بازم کنسل کرد و اخطار داد. لطفا رسیدگی کنید ممنون ویرایش شده June 30, 2021 توسط Alireza14400 اشتباه تایپی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 @Alireza14400 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم، توضیحات و Title شکایات دو مبحث جداگانه هستند و شما با این همه شکایت فرق بین این دو مورد رو هنوز اطلاع ندارید مدارک قبلا فرستاده شده و امیدوارم که برای شکایت های بیهوده و اسپم کردن داخل فروم با شما طبق قوانین انجمن برخورد شود در 10 ساعت قبل، Alireza14400 گفته است: توحین توهین* پیروز باشید. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 با سلام و درود بیکران: شاکی گرامی @Alireza14400، شکایت شما رد شد. پ.ن: باتوجه به تعداد بالای پست های ارسالی و محدود بودن تعداد ناظمان امکان خطا در بعضی از موارد زیاد است. پ.ن: در نظر داشته باشید که ناظم گرامی @Alireza، قبل از اعمال مجازات نحوه ی صحیح ارسال پست را به شما آموزش داده بودند. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده