Alperen ارسال شده در August 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او سوال دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلامی به خوشمزگی آرساکیا آقا من چند تا سوال دارم از مدیریت محترم، جواب نگرفتم و کل فروم رو گشتم قسمتی برای سوالات پیدا نکردم تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا به صورت عمومی مطرح کنم. سوال اول بنده اینه که آیا وقتی از یک ادمینی شکایت میشه یک ادمین دیگه میتونه جواب بده یا نظر بده یا هرچیز دیگه ای؟ اگه بله: چرا وقتی از ادمین سابق @HerCuleS شکایت شد و در آن شکایت بنده مجرم شناخته شدم شما بنده رو متحم کردید به دخالت و فرمودید که چرا جواب شکایت رو دادی؟ این قسمت رو عرض میکنم: اگه خیر: چرا شکایاتی که در مورد ادمین گلِ سرور اقای @MohammadMoltafet شکایت میشه دوست گلمون اقای @Mohammadreza جواب میدند؟ شخص سوم و محترم سرور اقای @TwilighT که مسولیت سرپرستی رو به عهده دارند (Supervisor) دخالت نمیکنند ولی اقای Metroplex پاسخ میدند !!!! و برعکس چرا وقتی از Metroplex شکایت میشه عزیز دلمون اقای Moltafet پاسخ میدند؟ این قسمت هارو عرض میکنم یا در مورد شکایتی که از ادمین عزیزمون اقای @Microb شده باز دوست عزیزمون اقای metroplex پاسخ دادند که کار ادمین مورد نظر صحیح بوده... تصمیمِ این مساله که کار ادمین مورد نظر صحیح بوده به عهده ادمین لول 1 است یا Manger (ادمین لول 10) ؟ در این قسمت و موارد دیگر، سوال اینه که آیا برای ما این کار ها جیز هستش ولی برای ادمین های دیگه گُل و بلبل؟ مساله بعدی در مورد ادمین محترم سرور اقای Farhan هستش، طبق اطلاعات خودتون که در جریان کامل ماجرا هستید ایشون ادمین 3 بودند طبق بی احترامی که به شما کردند یک Rank down و 2عدد اخطار دریافت کردند بعد از اینکه ایشون از چیت استفاده کردند باز هم Rank down و 2عدد اخطار دریافت کردند و دوباره بعد از بن شدنشون به دلیل تبلیغ ( هرچند داشتن یک تیم اسپیک دیگر... ) بعد از چند روز رفع محرومیت بهشون تعلق گرفت و دوباره برگشتند به تیم ادمینی و حدثی که من میزنم با 1 اخطار دیگر برگشتند چون وقتی یکی از کارکنان بن میشود در صورت انبن کردن (نه بخشش ) به تیم برمیگردند با یک اخطار ، مجموع 5 اخطار صرف نظر از شکایات متعدد و رعایت نکردن دستور زبان FEnglish سوال اینجاست، مخزن اخطار های ایشون چند عدد ظرفیت دارد؟ سوال بعدی اینجاست چرا وقتی از شما سوال میشود در جواب میفرمایید که موسس....؟ ادامه سوالات رو نمیپرسم فقط دوست دارم این سوالات پاسخ داده بشه چون برای خیلی ها این سوالات پیش آمده، که اگر من نمیپرسیدم هیچکس نمیپرسید. نکته: در صورت تمایلِ شما تمام مدارک صوتی و تصویری که در این مورد از شخص شما دارم رو در این قسمت قرار خواهم داد. نکته 2: من فقط سوال پرسیدم، قصد توهین و شکایت مطرح نیست. با تشکر از پاسخ گویی عادلانه شما. • مدارک (فیلم یا عکس): در صورت لزوم ارسال خواهد شد. 3 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2017 با سلام تمامیه جواب ها در فایل پیوست می باشد. پیوست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در August 4, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2017 با تشکر از پاسخ های مفید شما... ادامه مطالب طبق فرمایشات شما از طریق ارتباط خصوصی پیگیری میشود. موفق باشید. 1 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در August 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2017 بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 11, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2017 تاپیک باز شد. از دانیال درخواست می شود تمامی پاسخ ها به صورت مختصر و خلاصه شده در این تاپیک نوشته شود. همچنین از @WaziR درخواست می شود تا به بحث ادامه دهد و اگر در مقابل پاسخ های دانیال پاسخی دارند همینجا به صورت مختصر بگویند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 11, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2017 بعد از گذشت مدت های مدید سلام عرض میکنم پیگیری کردیم رسیدگی نشد تا امروز که اقای فاندر زحمت کشیدند وقت گذاشتن پیرو این پیگیری ما هم جوابمون رو اعلام میکنیم http://s8.picofile.com/file/8306120376/Back_Answer.mp3.html موفق باشید. 7 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 21, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2017 بعد از گذشت 10 روز دیگر باز رسیدگی نشد @Danial در عجبم که آیا دیده نشده؟ آیا پاسخی ندارد؟ آیا فراموش شده؟ آیا های دیگر... @Ali 3 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 13, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2017 بعد از گذشت 33 روز جوابی داده نشده، یک ماه گذشت جهت این که صدای ما فراموش نشه یه صدای جدید میزارم شنیدن این صدا خالی از لطف نیست دوست گلم @Danial اقای فاندر هم اگه رسیدگی کنن سریع تر متشکر میشیم. @Ali لینک دانلود: http://s9.picofile.com/file/8309000284/FeedBack.mp3.html 8 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.