CoDeiNJeCTioN ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: همه کسانی که توی ایونت بودن! • توضیحات: ایشون ایونت simon say گذاشته بودن و ما باید anim رو میزدیم و در حالی که من زود تر از همه anim رو به درستی زده بودم الکی کیل شدم و ایشون دوست خودش رو برنده اعلام کرد چه وضعشه؟ درخواست فیلم ایونت دارم ازشون • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 22, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @CoDeiNJeCTioN، شکایت شما رد شد. پ.ن: مدارک شما کافی نمی باشد. مروری بر قوانین: نقل قول ح. شکایات مسابقات (Events): مدارک شما در خصوص حضور شما در Event و کشته شدنتان توسط برگزارکنندگان Event باید کامل باشد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده