رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل - HaTeD

FaRCry

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SheKarChY.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HaTeD.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم

• توضیحات: 

سلام بنده ایونت گذاشتم به همراه دوستانم اما بعد از اتمام اوینت 1 نفر اومد و گفت من Winner  شدم اما ایونت به این ضورت بود که: Duel with me

بعد من اولش گفته بودم که /w  و Afk ببینم /EKick  میدم ایشون 1عالمه /w دادن حتی تا اخر  ایونت من باز هیچی نگفتم بعد از round 1 که در واقع 1 round دیگه مونده بود که میشد final round گفتم باید با 3 تامون duel بدی بعد گفت ن همچین چیزی نیست و بعد من گفتم که یا ekick یا دوعل میدی گفت اوکیه duel میدم بعد تا اومد که با اولین نفر از بین ما 3 نفر دوعل بده Afk شد یعنی acc duel کرد بعد من گفتم stop و میخواستم heal و armor ها رو پر کنم و وقتی برگشتم دیدم Afk کردن و بنده به دلیل اینکه گفته بودم ایشون رو کیک کردم 

خب نکته جالبش کجاس و اینکه پرا از ادمین شکایت کردم : ادمین ایونت گوتو کردن و گفتن چرا ایشون ekick شدن و من همین موضوع رو گفتم و گفت فیلم رو اپلود کن که اون موقع فوروم باز نمیشد و توی خود سرور اپلود کردم بعد وقتی فیلمو دید گفت fps پایینه و من قبول نمیکنم باید چیزی دیگه بدی بعد گفتم من فیلم کل ایونت رو دادم بهت قبول نمیکنی بعد تازه میگی چیز دیگه بده؟ و بعد گفتم اگه جای من بودی چی میخواستی بدی بگو من میدم.

که بعد گفت oke باید با ادمین @SFC صحبت کنم که بنده هم گفتم اوکی 

فردا صبح اومدم دیدم نوشته ناعدالتی در ایونت و بن شدم. حالا میخوام این فیلم رو به ادمین @SFC بدم ببینن و بگن بهم که من که از اول ایونت تا اخر ایونت فیلم گرفتم چی دیگه میتونم بدم ؟

• مدارک (فیلم یا عکس): به ادمین مربوطه ارسال میگرد.

56724209_parsnaz_com.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی

نقل قول

ناداوری یا ناحقی در مسابقات و یا انتخاب برنده پیش از شروع مسابقات ممنوع می باشد  (مجازات: 3 روز محرومیت)

با توجه به اینکه فیلمی که برای من فرستادید قابل فهم نبود و طبق گفته های خودتون:

در 9 ساعت قبل، ToToN گفته است:

ایشون 1عالمه /w دادن حتی تا اخر  ایونت من باز هیچی نگفتم بعد از round 1 که در واقع 1 round دیگه مونده بود که میشد final round گفتم باید با 3 تامون duel بدی بعد گفت ن همچین چیزی نیست و بعد من گفتم که یا ekick یا دوعل میدی گفت اوکیه duel میدم

1. /W دادن چرا همون اول کیک ندادید؟ 2.شما نمیتونید قوانینی اضافه کنید تا کار رو برای Winner سخت کنید (اگر از پرداخت Price رنج میبرید ایونت نزارید!) تیتر مسابقه Duel with me

بوده و ایشون با اینکه شما رو زد ولی گفتید با هلپر ها هم Duel بده.

در 9 ساعت قبل، ToToN گفته است:

و توی خود سرور اپلود کردم بعد وقتی فیلمو دید گفت fps پایینه و من قبول نمیکنم باید چیزی دیگه بدی بعد گفتم من فیلم کل ایونت رو دادم بهت قبول نمیکنی بعد تازه میگی چیز دیگه بده؟ و بعد گفتم اگه جای من بودی چی میخواستی بدی بگو من میدم.

که بعد گفت oke باید با ادمین @SFC صحبت کنم که بنده هم گفتم اوکی 

با اینکه فیلمی که از ایونت گرفتید قابل قبول نبود ولی میشد متوجه ناحقی و نا عدالتی شما در ایونت شد و ادمین مربوطه @SFC گفتند اگه فیلم نامفهوم هست مجازات نداشتن فیلم رو اعمال کن

نقل قول

برگزار کننده ی Event موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود می باشد (مجازات: 7 روز محرومیت)

با این وجود من همون ناعدالتی رو لحاظ کردم ولی حرف اخر با @SFC...

یا علی

با هرکی مثل خودش

HaTeD.png 

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

شاکی گرامی @ToToN، شکایت شما رد شد.

پ.ن: طبق مدارک ارسالی، فیلم شما از مسابقات با FPS کمتر از 20 می باشد. 

پ.ن: به دلیل پایین بودن FPS مدارک شما نمی توانیم مدارک شمارا به عنوان مدرک معتبر تایید و راجب آن بحث کنیم.

پ.ن: در صورت داشتن مدارک بیشتر و بهتر لطفا به شناسه ی @SFC در انجمن ارسال کنید.

+بسته شد. 

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...