Unavailable ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من میرم Rent Motor و یه موتور کرایه میکنم، آقای علی میاد وقتی که من موتور رو کرایه کردم از من میدزده و سوارش میشه که فرار کنه، در همین حال من UnrentVehicle/ رو میزنم تا بهش رکب بزنم و موتور بیاد سرجاش و دوباره کرایش کنم اما وقتی F میزنم رو موتور تا کرایش کنم وارن Call 110 میره برا علی و آقای علی به من وانتد میده، درواقع خودم به خودم رکب زدم و الان 5 دقیقس زندانم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده: نیازی نیست. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم: موتور کرایه کنید و اجازه بدید یکی ازتون بدزده، unrentvehicle کنید و خودتون F کنید. ویرایش شده June 21, 2021 توسط iLeytoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 رکب بده هم نزن هم نخور ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 در 3 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من میرم Rent Motor و یه موتور کرایه میکنم، آقای علی میاد وقتی که من موتور رو کرایه کردم از من میدزده و سوارش میشه که فرار کنه، در همین حال من UnrentVehicle/ رو میزنم تا بهش رکب بزنم و موتور بیاد سرجاش و دوباره کرایش کنم اما وقتی F میزنم رو موتور تا کرایش کنم وارن Call 110 میره برا علی و آقای علی به من وانتد میده، درواقع خودم به خودم رکب زدم و الان 5 دقیقس زندانم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده: نیازی نیست. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم: موتور کرایه کنید و اجازه بدید یکی ازتون بدزده، unrentvehicle کنید و خودتون F کنید. من همبن کاره سمی رو اجرا کردم ولی چیزی که میگید ندیدم همین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در June 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 درواقع باید جوری ازتون بدزده که وارنش نیاد، برا خودم پیش اومد، فکر کنم بخاطر لگ بوده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 لطفاً در این ریستارت امتحان کنید که باگ برطرف شده باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 Fix ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 22, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 بسته شد. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده