HomeLander ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون منو کیک دادن شاید من فحاشی شدت بالا کردم ( خیلی بالا ) ولی من منظورم به .Borosli بود چون من با این Borosle مشکلی نداشتم ولی ایشون منو بی دلیل کیک دادن حداقل اخطار میدادن بعد کیک میدادن • مدارک (فیلم یا عکس): در ۱ ساعت قبل، Patrick گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون منو کیک دادن شاید من فحاشی شدت بالا کردم ( خیلی بالا ) ولی من منظورم به .Borosli بود چون من با این Borosle مشکلی نداشتم ولی ایشون منو بی دلیل کیک دادن حداقل اخطار میدادن بعد کیک میدادن • مدارک (فیلم یا عکس): پس میگیرم To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Patrick شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده