FaRCry ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده ۱ ایونت گذاشتم که ۱ نفر اومد ازم شکایت کرد. بنده هم همونجا مدارک رو ارسال کردم و ایشون پست توهین به بنده گذاشتن همونجا ، بعد ادمین @Alireza اومدن و پیام هارو مخفی کردن، بعد از ۳ روز این ادمین @KulaK اومدن و گفتن که مدارک ارائه نشد و فرد خاطی مجازات خواهد شد، اما بنده مدارک رو ارسال کرده بودم و اون ادمین وقتی پست ها رو مخفی کردن رفتن و اینکه خودتون گفتید در قوانین که هر مدرک ۲۴ ساعت اعتبار داره الانم بیشتر از ۲۴ ساعت گذشته و این ادمین اومدن دنبال مدرک اما من در ساعاتی بعد از شکایت @Patrick مدارک رو ارسال کردم. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/19812-نا-عدالتی-در-ایونت-shekarchy/?do=findComment&comment=237976 درخواست میکنم با حضور ادمین @Alireza و ادمین @Ali , @Meli , @SFC اگر یتونن اون پیام های مخفی شده رو ببین و همینجا ارسال کنن چون عکس ها هم دارای تاریخ و زمان بودن و هم اینکه مدارک با روشن بودم /timestamp ارسال گردیده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در June 16, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @ToToN شکایت شما رد شد. پ.ن: طبق بررسی های انجام شده، ناظم انجمن برای جلوگیری از جدل و بحث های احتمالی تمامی پست های ارسال شده را پاک کرده اند به همین سبب ادمین مربوطه متوجه مدارک شما نشده اند. پ.ن: حساب کاربری شما به دلیل ارسال مدارک رفع محروم شده و تاپیک ارسالی شما در اسرع وقت بروز خواهد شد. پ.ن: بابت مشکل پیش آمده پوزش می طلبیم. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده