WeastGunneR ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 با سلام خدمت اون دسته از عزیزانی که سینگل ب گور موندن موندن و میخان برا خودشون آستین بالا بزنن خب ما این کارو به صورت رایگان انجام میدیم فقط کافیه عکس از اطلاعات کاربری کراش مورد نظر خود را Pm بفزستید و با هماهنگی وقت قبلی آستین براتون بالا بزنیم خب شاید فکر کنید که من نتونم خب یه شرطی میزاریم اگه ما براتون آستین بالا نزدیم 1,5 ملییون وجه نقد به شما میدیم کسانی که شاهد اینکار بودند از جمله: @Taaj @KARiM @GaMeRsInan @Troll و غیره هستند که من نیک فرومشون رو نمیدونم برای هماهنگی با ما در فروم در ارتباط باشید از کسانی که تگ شدند درخاست دارم یه مورد این کار خیر تعریف کنند با تشکر. نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
S0Gand ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 از کار خیر حمایت میکنم اَجرتان با گاد نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 13 دقیقه قبل، Mohana گفته است: از کار خیر حمایت میکنم اَجرتان با گاد محتاجیم به دعا نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 41 دقیقه قبل، iAriyan گفته است: محتاجیم به دعا حاجت روا بشی اخوی نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 29 دقیقه قبل، Mohana گفته است: حاجت روا بشی اخوی همچنین شما خواهر بزرگوار نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 16 ساعت قبل، iAriyan گفته است: بفزستید بفرستید نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 در 8 دقیقه قبل، RealVahid گفته است: بفرستید بله بله همین هست که شما میفرمایید نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در June 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2021 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 هییی نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 تو Real گیر کردیم اونوخ تو Game میخای رل بزنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 00:02، iYaGhi گفته است: خدمات کات کردن در Real بدون درد و خونریزی ندارید؟ چون میدونم کتک میخورم 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 در 8 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: تو Real گیر کردیم اونوخ تو Game میخای رل بزنیم دوستان توجه داشته باشید چون ما سیار هستیم تو Real هم فعالیت داریم نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در June 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 00:02، iYaGhi گفته است: با سلام خدمت اون دسته از عزیزانی که سینگل ب گور موندن موندن و میخان برا خودشون آستین بالا بزنن خب ما این کارو به صورت رایگان انجام میدیم فقط کافیه عکس از اطلاعات کاربری کراش مورد نظر خود را Pm بفزستید و با هماهنگی وقت قبلی آستین براتون بالا بزنیم خب شاید فکر کنید که من نتونم خب یه شرطی میزاریم اگه ما براتون آستین بالا نزدیم 1,5 ملییون وجه نقد به شما میدیم کسانی که شاهد اینکار بودند از جمله: @Taaj @KARiM @GaMeRsInan @Troll و غیره هستند که من نیک فرومشون رو نمیدونم برای هماهنگی با ما در فروم در ارتباط باشید از کسانی که تگ شدند درخاست دارم یه مورد این کار خیر تعریف کنند با تشکر. یه عقاب همیشه تنهاست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2021 در ۱ ساعت قبل، Taaj گفته است: یه عقاب همیشه تنهاست عقابم از یه جفتی به وجود اومده 1 نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۹ در 23:46، iYaGhi گفته است: عقابم از یه جفتی به وجود اومده منتظر انقراض نسلشون باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 در 4 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: منتظر انقراض نسلشون باش نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 00:02، iYaGhi گفته است: با سلام خدمت اون دسته از عزیزانی که سینگل ب گور موندن موندن و میخان برا خودشون آستین بالا بزنن خب ما این کارو به صورت رایگان انجام میدیم فقط کافیه عکس از اطلاعات کاربری کراش مورد نظر خود را Pm بفزستید و با هماهنگی وقت قبلی آستین براتون بالا بزنیم خب شاید فکر کنید که من نتونم خب یه شرطی میزاریم اگه ما براتون آستین بالا نزدیم 1,5 ملییون وجه نقد به شما میدیم کسانی که شاهد اینکار بودند از جمله: @Taaj @KARiM @GaMeRsInan @Troll و غیره هستند که من نیک فرومشون رو نمیدونم برای هماهنگی با ما در فروم در ارتباط باشید از کسانی که تگ شدند درخاست دارم یه مورد این کار خیر تعریف کنند با تشکر. دادا باشه من abuse میکنم چند تا مولتی میارم میگم برا همشون آستین بالا بزنی بعد کراش هایی رو میگم که دست نیافتنی عن ۶،۷ میل میگیرم نمد شایدم رسیدیم بش واقعا نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۵ در 13:16، RiPMoHammaD گفته است: دادا باشه من abuse میکنم چند تا مولتی میارم میگم برا همشون آستین بالا بزنی بعد کراش هایی رو میگم که دست نیافتنی عن ۶،۷ میل میگیرم نمد شایدم رسیدیم بش واقعا من رلت میشم میخوای؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2021 در 10 ساعت قبل، Mahasti گفته است: من رلت میشم میخوای؟؟؟ اهم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۹ در 01:11، DoNaLd گفته است: تو Real گیر کردیم اونوخ تو Game میخای رل بزنیم گیر نکردیم ....اونا لیاقت ما رو ندارن#طوعف نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در ۱ ساعت قبل، shalex گفته است: گیر نکردیم ....اونا لیاقت ما رو ندارن#طوعف دادا اعتماد ب سقف تو دیگه سقفم رد کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: دادا اعتماد ب سقف تو دیگه سقفم رد کرده جیگر همین تنها باشی بهتره ...لامصب رل و عشق و مشق ادمو خراب می کنه درگیر می کنه داغون می کنه نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۲ در 00:15، Mahasti گفته است: من رلت میشم میخوای؟؟؟ رل من میشی؟ @Mahasti نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.