DeLeR ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من رو مایک موزیک گذاشتم و ایشون اومده منو 500 دقیقه Mute کرده! تا اونجایی که من میدونم مجازات موزیک گذاشتن روی مایک 200 دقیقه Mute بوده. درسته من دفعات دیگه ای هم روی مایک موزیک گذاشتم و Mute شدم، ولی هیچ جای انجمن هم نوشته نشده که باید سره این کار 500 دقیقه Mute کنین. نقل قول پخش آهنگ با میکروفون در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است. (Encoding چت صوتی در بازی 2KB/s می باشد و مخصوص صحبت کردن است، پخش آهنگ دارای کیفیت بسیار بدی می باشد و در صورتی که می خواهید آهنگ پخش کنید باید از Boombox استفاده کنید) (مجازات: بین 200 دقیقه Mute تا 30 روز محرومیت) (در شرایطی مقدار مجازات بیشتر اعمال خواهد شد) یا عنوان Mute رو اشتباه نوشته. یا از خودش قانون ساخته. خواهشا عنوان مجازات هاتون رو درست بنویسین که هم UCP کسی خراب نشه و کسی مجبور نشه سر همچین موضوعات کودکانه ای بیاد شکایت کنه. در هر دو صورت یه جای عملکرد ایشون اشتباه باید باشه. و همچنین بگم که ایشون با تمسخر به من تهمت میزنن که: (تو همون فلان شخص هستی!) که مدارک تهمت به صورت خصوصی برای مدیریت ارسال شد. • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/mutelog/Song 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در June 14, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @DeLeR، شکایت شما رد شد. پ.ن: مجازات شما باتوجه به سابقه و استمرار انجام کار های شما اعمال می شود. مروری بر قوانین: نقل قول پخش آهنگ با میکروفون در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است. (Encoding چت صوتی در بازی 2KB/s می باشد و مخصوص صحبت کردن است، پخش آهنگ دارای کیفیت بسیار بدی می باشد و در صورتی که می خواهید آهنگ پخش کنید باید از Boombox استفاده کنید) (مجازات: بین 200 دقیقه Mute تا 30 روز محرومیت) (در شرایطی مقدار مجازات بیشتر اعمال خواهد شد) +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده