QwE ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام من در گیم 15 تا Fp دارم ولی در Forum 29 تا Fp دارم. به Fp Forum و بع Fp در گیم دقت کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من الان 15 تا Fp دارم یا 29؟ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 @RealVahid باگ نیست برای هماهنگ سازی رسپکت و فکشن پانیش و .... شما از بازی که خارج میشی یا Reconnect میدید هماهنگ سازی اتفاق می افته. موفق باشید. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 39 دقیقه قبل، Alireza گفته است: @RealVahid باگ نیست برای هماهنگ سازی رسپکت و فکشن پانیش و .... شما از بازی که خارج میشی یا Reconnect میدید هماهنگ سازی اتفاق می افته. موفق باشید. + ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در ۱ ساعت قبل، Alireza گفته است: @RealVahid باگ نیست برای هماهنگ سازی رسپکت و فکشن پانیش و .... شما از بازی که خارج میشی یا Reconnect میدید هماهنگ سازی اتفاق می افته. موفق باشید. تشکر. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 16, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده