AbbasMZ ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، بنده در حال فرستادن پول به یک دوست بودم و در این هنگام یک ادمین من را میوت میکنه و می گوید که قانونه و نباید خیلی زیاد از یک دستور استفاده کنید. بنده می دانستم که تکرار کردن یک دستور از طرف سرور مجازات دارد و فرد دیگر نمی تواند از دستورات استفاده کند ولی میوت را نمی دانستم. اصلا 15 دقیقه میوت که با چت کردن ارتباط دارد و ربطی به استفاده از دستورات را ندارد و بنده مجازات ایشان را مجازات عجله ای میدانم چرا که حتی به قانون هم ایشان نگاه نکرده اند، بنده در حال انتقال پول بودم و چت اضافه ای نمی دادم که بخواهم میوت شوم و تا آنجایی که اطلاع دارم این حرکت مجازاتی ندارد، و اگر مجازات دارد لطفا در فروم به بنده نشان دهید یا اضافه کنید. در تاریخچه بنده هم لطفا مجازات را پاک کنید. با تشکر. (مدارک از انتقال پول موجود می باشد) • مدارک (فیلم یا عکس): تاریخچه بنده مدرک بنده به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی مدارک برای مدیریت ارسال شد. نقل قول تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت) ویرایش شده June 9, 2021 توسط HaTeD با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 9, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @AbbasMZ، شکایت شما رد شد. پ.ن طبق مدارک ارسالی ادمین مربوط شما با استفاده از دستور [Pay/] اقدام به اسپم کرده اید. مروری بر قوانین: نقل قول د. زبان اسپم: تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت) +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده