Kiumars ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون منو باگ کردم و بعد کیلم دادن, درخواست فیلم دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): گنگ بالاس انگا خوده رهبریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HomeLander ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در 56 دقیقه قبل، SentPowe گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون منو باگ کردم و بعد کیلم دادن, درخواست فیلم دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): داداش شما باگ شدید و تقصیر اورگانیزر نیست و اورگانیز باید شمارو کیل کنه چون راهی نداره To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiumars ارسال شده در June 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در 8 دقیقه قبل، Patrick گفته است: داداش شما باگ شدید و تقصیر اورگانیزر نیست و اورگانیز باید شمارو کیل کنه چون راهی نداره نه خیر ایشون سحل انگاری کردن و با ماشین رو من Goto کرده. در 7 دقیقه قبل، SentPowe گفته است: در 9 دقیقه قبل، Patrick گفته است: داداش شما باگ شدید و تقصیر اورگانیزر نیست و اورگانیز باید شمارو کیل کنه چون راهی نداره همه چی در فیلم مشخص میشه گنگ بالاس انگا خوده رهبریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @SentPowe نقل قول مسابقات (Events): مدارک شما در خصوص حضور شما در Event و کشته شدنتان توسط برگزارکنندگان Event باید کامل باشد. در مدارک شما مشخص نیست که حتی در اونت حضور داشتید یا خیر، رد شد. +بسته شد. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده