Matin66 ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من با دوستم داشتم حرف میزدم که یکی اومد 1 materials به من sell داد به قیمت 110000$ و میخواست کلاهبرداری کند. • مدارک (فیلم یا عکس): جوابی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Matin66 نسبت به شکایت از خودتان دفاع کنید و در صورت داشتن مدارک تکمیلی آن را ارسال کنید. @mohammadbhr لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadbhr ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 سلام بنده قرار بود با ایشون ماشین هامون رو معامله کنیم و ایشون میگفت پول برای سر دادن نداره و منم بهش گفتم مطمئنی که پول نداری؟ و ایشون هم گفت نه و بنده هم با سل دادن متریال میخواستم ببینم پول ایشون چقدره و شما میتونید از روی چت لاگ سرور نگاه کنید که بنده کنسل کردم سل دادن رو و هیچ کلاهبرداری اینجا رخ نداده و ایشون میخواستن فقط چون معامله خراب شده یک بلایی به سر من بدن با تشکر خدانگهدار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده