AbbasMZ ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده داشتم از جزیره به سمت (Towlv) می رفتم و داشتم راه مسیر یاب لانچر رو میرفتم که ناگهان رفتم داخل آب - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحی که داده ام را اجرا کنید. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه
Original ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 مسیریاب طبق الگوهایی که بهش داده شده کار میکنه. اینجا هم راهی هست که هم با موتور و هم ماشین میشه پرش داشت ولی TTC رو با یک ماشین پشتش پیش بینی نکردن نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه
Farab ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 Waze نزدیک ترین مسیر رو نشون میده حساب نمیکنه که چه ماشینی میتونه بره چی نمیتونه بره نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه
Gibson ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 در 16 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده داشتم از جزیره به سمت (Towlv) می رفتم و داشتم راه مسیر یاب لانچر رو میرفتم که ناگهان رفتم داخل آب - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحی که داده ام را اجرا کنید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه
AbbasMZ ارسال شده در June 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 در 19 ساعت قبل، Original گفته است: مسیریاب طبق الگوهایی که بهش داده شده کار میکنه. اینجا هم راهی هست که هم با موتور و هم ماشین میشه پرش داشت ولی TTC رو با یک ماشین پشتش پیش بینی نکردن عامو تو کیو دیدی واسه رفتن به شمال از رودخانه بپره بعد بقیه پشت سر هم بپرن برن شمال؟ در 17 ساعت قبل، Farab گفته است: Waze نزدیک ترین مسیر رو نشون میده حساب نمیکنه که چه ماشینی میتونه بره چی نمیتونه بره این مسیر نیست اشتباه هستش با اینکه جاده ای نیست ولی این راه رو پیشنهاد کرده. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه
Farab ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 (ویرایش شده) در 9 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: این مسیر نیست اشتباه هستش با اینکه جاده ای نیست ولی این راه رو پیشنهاد کرده. شما نمیتونی با موتور یا ماشین مثل Infernus بری؟ ویرایش شده June 8, 2021 توسط Farab نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه
Chanoda ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۷ در 09:35، AbbasMZ گفته است: - توضیح کامل باگ: بنده داشتم از جزیره به سمت (Towlv) می رفتم و داشتم راه مسیر یاب لانچر رو میرفتم که ناگهان رفتم داخل آب خیلی خوب توضیح دادی دهنت سرویس نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 منتقل شد نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.