AlizRM ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 من یادمه یه بار حدود یه هفته بود وارد ارساکیا شده بودم، بعد تازه فهمیده بودم گاربیج من چقد پول میده. حدود 40 کا گرفته بودم که یهو یه یارو لول بالایی اومد گفت چقد پول داری؟ منم نمیدونم چرا گفتم 20 کا بعدش گفت بیا به من پولت رو بده تو یه دیقه میشه 40 کا بهت بر میگردونم بعد من رفتم بانک حدود 5 دیقه طول کشید تا فهمیدم چجوری پول بریزم از حساب. و من تا پول رو ریختم به حسابش، آفلاین شد و فارار کرد یه بار دیگه هم از اون ماشین 30 کایی ها داشتم (اسمش یادم نمیاد چن ماهه نیومدم ارساکیا) بعد یه نفر اومد از اون موتور فابریو ها (اگه اشتباه نکنم) رو بهم ترید داد با 30 کا سر من بدبختم که فک میکردم سی کا رو خودم میگیرم ترید کردم باهاش... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، FoxfaceElegant گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است وقتی نوب بودم یه نوب سگ دزد به اسم AMIRyf ماشین euros. منو دزدید منم زیاد بلد نبودم ماشینمو با ون trade داد بعد منم فک میکردم با اینفرنیوس ترید میده چون سوارش بود نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۹ در 13:56، depman گفته است: هیچی اکانتم کلا غیب شد رفت یا دلیلت شد لول 50 خورده ای بود با کلی وسیله که هنوزم معلوم نیست چه بلایی سر اکانتم امده نیکش چی بود؟؟؟ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ballistic ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 عجیبه... من 5 سال پیش با که سنم کم تر بود هیچ وقت از این اتفاقا برام نمیافتاد، ولی اخیرا که برگشتم به سرور دوباره این اتفاق 2 بار برام افتاده، شاید اخیرا آسون تر به آدما اعتماد میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۶ در 19:43، Ballistic گفته است: عجیبه... من 5 سال پیش با که سنم کم تر بود هیچ وقت از این اتفاقا برام نمیافتاد، ولی اخیرا که برگشتم به سرور دوباره این اتفاق 2 بار برام افتاده، شاید اخیرا آسون تر به آدما اعتماد میکنم. ادما دزد تر شدن 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۶ در 19:07، iYaGhi گفته است: نیکش چی بود؟؟؟ shayea نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در 12 ساعت قبل، depman گفته است: shayea به پشتیبانی بگو شاید تونست برات کاری بکنه نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در 2 ساعت قبل، iYaGhi گفته است: به پشتیبانی بگو شاید تونست برات کاری بکنه گفتم اصن میگن همچین اکانتی وجود نداره نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 نمد والا نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۴/۲۶ در 19:43، Ballistic گفته است: عجیبه... من 5 سال پیش با که سنم کم تر بود هیچ وقت از این اتفاقا برام نمیافتاد، ولی اخیرا که برگشتم به سرور دوباره این اتفاق 2 بار برام افتاده، شاید اخیرا آسون تر به آدما اعتماد میکنم. مشکل از جایی شروع شد که این کار رو هنر حساب کردند و بخاطرش خودشون و بقیه رو تشویق کردند ویرایش شده July 20, 2021 توسط VaFa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 #طوعف نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در October 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 تازه لول 5 شده بودم کادرونا داشتم با یه فاگییو ترد دادم ولی پول نداد بعدش رفت sellback داد اون موقع فاگیو 9 k بود و sellback cadrona 9k یعنی فقط به من ظرر رسید طرف رفت با همون پول یه فاگیو دیگه خرید نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، MrAmiRaLi گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل دزدی تا الان ازم یه بازم اونم یارو نوب بودم بهم۱٠٠کا متریال رو۲٠٠کا سل داد من قیمتشو میدونستم ولی مدرک فیک داد من accکردم و پولم رفت نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 قبل از اینکه بیام اینجا یه سرور دیگه پلی میدادم و نوب بودم و 50K ازم دزدین نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.