MiladME ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 . عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون هاستر بودن با توجه به خطاهایی که انجام دادن مدت زمان هاستریشون تموم میشه ولی همینجوری در فکشن PD میمونن و بی دلیل منو کیک و اف پی هشتاد میکنن من همون لحظه به آقای SFC گفتم هم توی فروم هم داخل بازی من به فکشن برگشتم ولی اهمیتی داده نشد و مجازاتی روی آقای هالیتر اعمال نشد ، لیدر فکشن در جریان هستن • مدارک (فیلم یا عکس): توی یو سی پی هم ثبت شده @Ali @Meli @SFC لطفا پیگیری کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @2Eagle، شکایت شما در حال بررسی است. پ.ن: تاپیک شما بسته شده و مجازات در صورت لزوم اعمال می شود. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده