AbbasMZ ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: کاملا در تصویر مشخصه ایشون یه شکایت کرده از من به دلیل فحاشی، من فحاشی کردم ولی اسمی از ایشون بردم؟ اونی هم که سانسور کرده کاملا مشخصه که حرف من بوده من گفتم Duty on sleep nakon ایشون اصلا مگه میتونه Duty بزنه؟ و کاملا واضحه چیزی که سانسور شده اونجایی هست که گفتم Duty on sleep nakon دیده بخواد شکایت کنه معلومه باهاش نبودم و رد میشه سانسور کرده شکایتش قبول شه • مدارک (فیلم یا عکس): لطفا با دقت به شکایت جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 @AbbasMZ درود خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد. دلیل: جعل مدرکی دیده نشد. + بسته شد. 2 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده