Sepehr ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون قرار بود رفرال 46k گلد رو 4.5 میلیون به من بفروشه گفت 2میلیون رو اول میگیرم بعد رفرال رو میزنم و بعد 2.5میلیون باقی رو بده منم مدرک گرفتم و پول رو ریختم به حسابش الان طرف رفرال منو نزده و پولو پس نداد و Q/ زد • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک بدلیله چت فکشن و وارن های هلپری به مسۀول مربوطه ارسال شد ویرایش شده May 30, 2021 توسط xSepehr Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mzaryrwya682 ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 الان داخل بازی هستی ؟ ببین من خواستم بخوابم عزیزم وگرنه حرام خور نیستیم شکایت مس بگیر کی بیام پولت بدم دادا من خواستم بزنم یه مشکلی پیش اومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 اره تو بازیم بیا بده Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mzaryrwya682 ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 من پولتو دادم شکایت پس بگیر لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 من وارنی از واریزه پول ندیدم هروقت پولو دادی ss رو بزار همینجا ادمین دید شکایت رو رد کنه فعلا Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 @xSepehr درود خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد. وجه در تاریخ 31-05-2021 و ساعت 01:55:00 به حساب شما واریز شده. + بسته شد. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده