Matin66 ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 نقل قول • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فردی به نام Abl ماشینش Bullet بود و ماشین منم infernus بود . من گفتم trade میدم با bullet تو $400000 باید سر بدی اونم قبول کرد و گفت وایسا .. بعد چند ثانیه bullet خودش را trade داد به من و میخواست $400000 سر بگیره در حالی که من باید سر بگیرم و من قبول نکردم و گفتم بیام شکایت کنم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 کار خوبی کردی ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 @Matin66 درود خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک شما ناقص است. پ.ن: اگر مدارک کامل تری دارید در تاپیکی دیگر شکایت فرمایید. + بسته شد. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده