Dalu ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام قضیه از این قرار است که این اقای Fiery که حالا از سرور محروم شده اکانت بنده رو دزدیده. زمانی که من لول 10 بودم و ایشون ادمین بود بنده ریپورت دادم که به چه صورت باید روی اکانت شماره بزارم ایشون رو من goto کردن و گفتن که اینکار باید توسط ادمین انجام شه. خلاصه ایشون به من گفت شماره موبایلت و پسورد اکانت رو بده که برات ثبت کنم. ولی ایشون بجایی اینکه شماره منو ثبت کنه شماره خودشونو ثبت کرده ودر واقع هدفش این بوده زمانی که اکانت لولش بالا رفت اکانتو رو بدزده وبفروشه. حالا ایشون ورداشته پسورد اکانت منو عوض کرده و همچنین جیمیل ذخیره شده رو هم تغییر داده که نشه بازیابی کرد اکانتو. @Ali @Meli @SFC خواهش میکنم ازتون اکانتو پس بگیرید از ایشون من برای این اکانت زحمت کشیدم خواهش میکنم رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 لطفا رسیدگی کنید. 1 Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 بله لطفا رسیدگی کنید PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 @Saeedking شما در طول بازی کردن 1 بار نرفتی ببینی که شماره یا جیمل خود هست یا نه؟ولی در کل رسیدگی بشه 1 تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 واقعا که! باید رسیدگی بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 @Saeedking درود خدمت شاکی گرامی، شکایت شما رد شد، دلیل: مدارکی ارائه نکرده اید. پ.ن: اگر مدارکی دارید برای بنده جهت پیگیری اکانتتون ارسال کنید تا مورد بررسی قرار گیرد. + بسته شد. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده